Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan hogy egy pszichológu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy pszichológus segít elfogadni, hogy valaki nem elég jó, hogy kapcsolata legyen?

Figyelt kérdés
Vagy mindenképp pszichiáterhez kell menni ilyen problémákkal?

#pszichológus #pszichiáter #Hova kell menni
tegnap 19:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A pszichiáter inkább a mentális betegségek kezelésében segít. Életvezetési probléma kapcsán jobb ötlet a pszichológus.
tegnap 19:43
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
Én magam jöttem rá erre, nem kell ehhez senki se.
tegnap 19:44
 3/15 A kérdező kommentje:
2. Rájönni én is rájöttem, feldolgozni nehéz.
tegnap 19:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha elnézem az alkesz nyugger szomszedom hogy összejott a fogatlan háztakaritoval, vagy egy ovist ahogy virágot ad egy kislánynak erre az pironkodva puszit ad, nem értem azt, hogy felnott pasik miert ekkora balfékek.
tegnap 19:53
 5/15 A kérdező kommentje:
4. Nem mindenki elég jó hozzá.
tegnap 19:56
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Mert lehet, hogy a felnőtt pasi nem született annyira jóképűnek, hogy körülzsongják nők és sikeres legyen. Erre persze az a válasz, hogy próbálkozni kell. Aha... Megnézem kinek van kedve a kudarcok után nyomulni meg udvarolni. Akinek olyan a személyisége az lehet megteszi, de sokan nem.
tegnap 19:58
 7/15 A kérdező kommentje:
6. Egyértelmű, nem mindenkinek van 100 meg 100 visszautasításhoz kedve.
tegnap 20:00
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Hát nekem a környezetemben van pár olyan férfi aki elég ronda és szép feleségük baratnőjük van és gyerekeik. Szerintem ez fejben dől el ki mennyit tud kihozni magából.
tegnap 20:25
 9/15 A kérdező kommentje:
8. Ha alacsony a bázis, akkor hiába hozod ki magadból a maximumot, nem lesz elég.
tegnap 20:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Henry Ford megmondta: Tök mindegy hogy azt hiszed sikerülhet, vagy nem. Igazad lesz

És ez az élet minden területére igaz. Ezek olyan korlátozó hiedelmek amiket el kell felejteni. Ha te annyira nem tiszteled magad és bízol magadban, hogy már előre feladod, mit vársz a nőktől?

tegnap 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!