Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy pszichológus segít elfogadni, hogy valaki nem elég jó, hogy kapcsolata legyen?
Hagyjuk már... Hihetek én akármit, vagy helyesebben megfogalmazva áltathatom magam akármivel, attól még nem fog egy nő sem körülöttem lebzselni, hogy hátha elhívom randizni. Ehhez nem kell magamat lenézzem, hát látom, hogy így van. Itt is meg másutt is azt látom, hogy azok a nők, akik meg akarnak valakit szerezni maguknak, nem szívbajosak és meg is tesznek, érte mindent. Minek akkor gürizni meg gályázni, hogy egy majd hátha megszán?! Nagyobb az esélye annak, hogy kikosaraz jónéhány. Minek akkor házhoz menni a pofonért, HA összejön egyáltalán?
Felőlem egyébként mindenki azt csinál amit akar, nekem ez a véleményem, hogy nem szégyenítem magam a nők előtt a puncsolással. Ha akar valamit hajrá, ha nem Isten áldja, majd lép felé előbb-utóbb valaki, aki átmegy a rostán, vagy felszed ő valakit.
Aki segít a lelki sebeid nyalogatásában a pénzedért, ő csak lehúzni akar anyagilag és nem segíteni szeretne rajtad. Ennyi erővel egy lelkisegély-szolgálattal való beszélgetéssel is többre mennél.
A figyelmedet kellene inkább más területekre is irányítanod, összpontosítanod. Hobbi, munka, tanulás, sport, barátkozás, szórakozás, stb és nem csak folyamatosan a magánéleti kudarcokkal foglalkozni.
Azt is jó ha tudod, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémáddal és ne tévesszen meg a sok hencegő, mert azok többségének is csak a kirakatban van tökéletesen boldog élete és a valóságban meg rengetegen vergődnek társas magányban, boldogtalanul. "Az élet nem (csak) habostorta."
#14 a pszichológus nem a sebeidet nyalogatja... Hihetetlen, hogy a 21. században még mindig nem tudják az emberek, egy pszichológus mit csinál.
Az igaz, hogy a kérdező elfoglalhatná magát még valamivel, ebben semmi rossz nincs. Viszont a problémák elnyomása csak nagyobb lelki feszültséget fog okozni. Így ajánlom a pszichológust. Pszichiátert a te esetedben semmiképp.
#15 A neked jó pszichológus valóban tudna segíteni, de nehogy azt képzeljük már, hogy minden pszichológus ért is a dolgához, vagy hogy minden pszichológus passzol minden emberhez. Még a legjobbak között is volt olyan, aki adott embertípussal nem tudott együtt dolgozni.
Pont mint pl a masszőrök esetében is, rengeteg a kókler közöttük is.
Volt olyan neves szakember az életemben, akivel elég volt egyszer találkoznom és soha többé nem szeretnék vele találkozni, mert annyira hiteltelen benyomást keltett rögtön az első találkozásunkkor. Egyből megéreztem rajta, hogy csak a pénzlehúzásunkban érdekelt. Másoknak meg biztosan ő volt a tökéletes megoldás.
Van olyan nő pszichológus, akinek a férjét és annak egész családját is ismerem. Na belőle se kérnék egy percet sem, ha egy ilyen alakkal tölti együtt a mindennapjait (vér fideszes vadász a férj, pfujj..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!