Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voyager24 kérdése:

Lehet hogy direkt mindig azokba a személyekbe zúgok bele akikkel tudom hogy esélytelen bármiféle kapcsolatot kialakítani? Szabotázs?

Figyelt kérdés
Szerintetek van e olyan hogy egy ember gyermek korában mindig csak azt élte meg hogy nem jó semmire és haszontalan, folyton csak az elutasítást kapta ezért lejjebb adott az érzelmi igényekből ? Nem mer olyan kapcsolatokat kialakítani ami kölcsönös lenne mert meg kell nyílni a másiknak, és ha önmagát nem szereti akkor nem tudja elhinni hogy a másik szereti és elfogadja ? Ha mindig mindenkit elveszít akit közel enged magához ezért inkább bezárkózik a 4-fa közé ? Értelmes választ légyszi.

2018. dec. 2. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen. Ennyit a miértről. A másik kérdés: Mit tesz, hogy ez változzon?
2018. dec. 2. 15:25
 2/15 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen, viszont nem tudom,hogy jól értelmezem-e de ne játsz olyannal akit nem szeretsz igazán.

“Nem mer olyan kapcsolatokat kialakítani ami kölcsönös lenne mert meg kell nyílni a másiknak“

Erre gondoltam.

2018. dec. 2. 15:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit kéne tenni. Talán jobban szeretni és elfogadni magamat olyannak amilyen vagyok gondolom...
2018. dec. 2. 15:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem játszadozok senkivel, pont azokba vagyok halálosan bele zúgva akik elérhetetlenek....és mindig ez a séma.
2018. dec. 2. 15:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Kérdező ,amit leírtál rám nagy vonalakban igaz 23F!
2018. dec. 2. 15:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonlóan vagyok.
2018. dec. 2. 15:49
 7/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül....van pár hozzám hasonló antiszociális. Az én horoszkópom vízöntő. A Tiétek ?
2018. dec. 2. 15:52
 8/15 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok ,halak!
2018. dec. 2. 15:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm van aki halak csillagjegyű, az egyik legjobb barátom és munkatársam is egyben....tiszta médium és nagyon tudunk egy hullámhosszon mozogni, olvasunk egymás gondolataiban, befejezzük egymás mondatait. Kár hogy lány mert én a fiúkat szeretem és igen...meleg vagyok. Akinek ez nem tetszik van még jó pár kérdés máshol amivel lehet foglalkozni.
2018. dec. 2. 16:01
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem meleg vagy akkor ,hanem bu....zi! Ne keverjük a szavakat! ;)
2018. dec. 2. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!