Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni azt, hogy kevés vagyok álmaim nőjéhez?
Mindenekelőtt el kell mondanom, hogy korrekt módon, tapintatosan visszautasított. Tiszteletben tartom a döntését, mégis rettenetesen fáj. Voltak már nők az életemben, de ilyen erőteljes vágyat nem éreztem még senki iránt.
Egyszerűen minden téren különb mint. Külső, intellektus, karrier, kereset, személyiség szempontjából.
Igyekszem magam képezni, fejleszteni. Vannak terveim, céljaim a jövőmet illetően, de egy ilyen felsőkategóriás nő mindig elérhetetlen lesz számomra és rettenetesen bánt, hogy csak ennyi vagyok...
Sajnos nem mindig kölcsönös az erőteljes vágy a másik iránt.
És vannak nem összeillő emberek.
Ez van.
Próbálj meg a barátja lenni! Bár így, hogy már bepróbálkoztál nála, nem biztos, hogy elfogad barátnak.
Az én álmaim férfija a barátom. Tudtam, tudom, hogy nőként totál esélytelen lennék nála, így „csak“ összebarátkoztam vele. A nők jönnek-mennek az életében, de mint barát ő mindig az enyém lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!