Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet elfogadni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni azt, hogy kevés vagyok álmaim nőjéhez?

Figyelt kérdés

Mindenekelőtt el kell mondanom, hogy korrekt módon, tapintatosan visszautasított. Tiszteletben tartom a döntését, mégis rettenetesen fáj. Voltak már nők az életemben, de ilyen erőteljes vágyat nem éreztem még senki iránt.

Egyszerűen minden téren különb mint. Külső, intellektus, karrier, kereset, személyiség szempontjából.

Igyekszem magam képezni, fejleszteni. Vannak terveim, céljaim a jövőmet illetően, de egy ilyen felsőkategóriás nő mindig elérhetetlen lesz számomra és rettenetesen bánt, hogy csak ennyi vagyok...

tegnap 16:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem mindig kölcsönös az erőteljes vágy a másik iránt.

És vannak nem összeillő emberek.

Ez van.

tegnap 16:34
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem elfogadni kell, hanem beletörődni és tovább lépni. Én is ezt teszem álmaim férfija esetében. 40+N
tegnap 16:40
 3/17 A kérdező kommentje:
És hogyan törődsz bele?
tegnap 16:54
 4/17 anonim ***** válasza:
34%
Alkohollal
tegnap 17:26
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha te magad nem vagy felső kategóriás, akkor miért nem elégszel meg a saját szinteddel? További álmodozást, szenvedést kívánok.
tegnap 17:48
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Hogyan utasított el?
tegnap 17:48
 7/17 A kérdező kommentje:
#5! Mert egy dolog az, hogy tudom magamról, hogy átlagos vagyok és átlagosra kellene vágynom, de más az érzelem... Amúgy, mi lenne a saját szintem?
tegnap 17:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy törődök bele, hogy fejben megbeszéltem magammal, hogy miért nem lennék jó neki és minden negatív szituációt lejátszottam fejben, hogy miben nem passzolnánk össze. Így könnyebb volt.
tegnap 17:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Idővel úgyis belenyugszol. Mindig fájni fog, de majd csak tovább lépsz.
tegnap 18:04
 10/17 anonim ***** válasza:
79%

Próbálj meg a barátja lenni! Bár így, hogy már bepróbálkoztál nála, nem biztos, hogy elfogad barátnak.

Az én álmaim férfija a barátom. Tudtam, tudom, hogy nőként totál esélytelen lennék nála, így „csak“ összebarátkoztam vele. A nők jönnek-mennek az életében, de mint barát ő mindig az enyém lesz.

tegnap 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!