Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számít a hivatás a nőknél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a hivatás a nőknél a párválasztáskor?

Figyelt kérdés

Ha valaki csak egy postás vagy biztonsági őr. Vagy bármilyen melós/ betanított munkás. Az hátrányból indul. A nők nézik mit dolgozik a férfi? Milyen iskolai végzettsége van? Mennyi pénzt keres?

Írd le hány éves nő vagy! Te mennyit keresel? És azt hogy kit utasítanál el a?

#alap #elvárás #rajt #Igény 2024
dec. 10. 07:06
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

50

Mit számít ki veszi egy boldog kapcsolatban / családban?

Ha fordított eset állna fent és a férfi keres jobban? Az már rögtön nem lenne baj? 😒

dec. 10. 16:49
 52/57 anonim ***** válasza:
94%
Nem, mégpedig azért mert a nő másban tesz bele többet. Ő szül gyereket például. A házimunka nagyobb része is mindig ráhárul. Őszintén, ha ilyen férfiak közül választhattam volna, akkor inkább maradok egyedül.
dec. 10. 18:25
 53/57 A kérdező kommentje:

52

Te is érzed hogy ez a szöveg igazságtalan. Csak akkor is nyomod.

Várd ki a végét! Lehet a végén egyedül maradsz a valagadon.

dec. 10. 18:34
 54/57 anonim ***** válasza:

51 Nem jobb egy kölcsönösségen és egyenlőségen alapuló boldog kapcsolat?

Én sosem vártam el, hogy a pasi eltartson vagy akár csak nagyobb részben hozzájáruljon a közös kiadásokhoz. De fordítva sem játszott ez az opció.

dec. 10. 20:15
 55/57 anonim ***** válasza:
Mégse én vagyok egyedül :D És egyébként egyedül is teljesen boldog tudnék lenni és nem járnék fel sírni a gyakorira, hogy senki nem akar lefeküdni velem.
dec. 10. 20:54
 56/57 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon is: ha pl.: a szociális területen dolgozik a férfi, akkor lényegében egy nagy senki sok nő szerint. Viszont ha pénzügyi területen, IT-szektorban, vagy hasonló területen, akkor Istenkirálycsászár az egyed.
dec. 10. 20:57
 57/57 anonim ***** válasza:
0%
Nem istenkirálycsászár, pusztán potenciális partner, akivel lehet tervezni.
dec. 10. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!