Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan nézel ki és barátnőt feleséget szeretnél, akkor nem lehet olyan munkát ami hivatás?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a hivatás tudattal rendelkező munkákra úgy mint tanár, hivatalnok, mentős stb, ha ilyen munkát szeretnél akkor nagyon jól kell kinézned?2019. dec. 27. 13:38
1/13 anonim válasza:
Hivatásom van és jól keresek. Kérdés?
2/13 Ollókezű Edward válasza:
A hivatalnoki állás lehet hivatás? Mindegy. Tanárként lehet azért haladni, ha sikerülnek a portfólióid és a minősítések. Mentősként kicsit szarabbul fest a dolog, de ugye tudod, hogy nem minden nő pénzéhes k*rv@? Jó lenne úgy hozzáállni a dologhoz, hogy mi is emberek vagyunk. A végén még találsz egy nőt amagdnak, akivel egymást kölcsönösen támogatva fogtok haladni az életben.
3/13 A kérdező kommentje:
A hivatalnoki állás lehet hivatás?.
Igen például egy élelmiszerbiztonsági felügyelő, aki azért dolgozik hivatásszerűen hogy egészséges élelmiszereket egyenek az emberek és ne legyenek betegek
2019. dec. 27. 13:59
4/13 anonim válasza:
Ezekszerint te nem tudod mi az a hivatás. A hivatásos esküt tesz, így a rendőr, a mentős, a tűzoltó és a katona, az orvos. Most így hirtelen nem tudom hogy a tanár tesz-e de azt is ide lehet venni. Azon kívül az már egy más téma ki a munkáját hűen űzi. Az attól még nem hivatás, hogy miért nem? Azért nem mert én míg ünnepnapokon is orrba szájba dolgozom, és nincs hétvégém addig az élelmiszermérnöknek gyanítom van.
5/13 A kérdező kommentje:
4. A tanári miért is tartozik akkor ide.... úgy gondolom te nem tudod a dolgokat. Szerintem a hivatás az nem az eskütől függ, hanem attól, hogy Nonprofit munkát végzel, tehát nem a pénzért dolgozol hanem a hivatás miatt ha élelmiszermérnökként egy gyárban dolgozol, hogy jobb ételt csinálj, hogy profitot szerezz, az nem hivatás, de élelmiszermérnökként elmész hatósághoz azért hogy biztonságosabb élelmiszer legyen az már hivatástudat, hiszen nem a pénzért csinálod.
2019. dec. 27. 14:30
6/13 anonim válasza:
Te a nődhöz választasz állást? Mekkora egy nyomorék vagy, te jó isten
7/13 anonim válasza:
Ez nem hivatás. Nem tudtad megcáfolni az én álláspontom. Az eskü pont azért van. Egy élelmiszermérnök akárhol dolgozik, akkor sem dolgozik akármikor, megy be akárhova csak úgy. A hivatásos igen. A rendőr akármilyen bejelentés van, bemegy, a mentős akármi a cím, bemegy ellátja, a tűzoltő akármi cím szintén megcsinálja, emellett akármikor. 0-24 órás szolgálat. Az élelmiszermérnök lehet hogy szenvedélyesen, ha úgy tetszik hivatásként űzi a munkáját de attól még nem hivatás. A klasszikus hivatásos munkák körébe nem tartozik, de megjegyzem mindeki mellett állok mert mindenki munkájára szükség van.
8/13 anonim válasza:
Életemben 3 élelmiszerbiztonsági ellenőrrel találkoztam, amikor diákként éttermekben dolgoztam. Én csapoltam nekik a sört és töltöttem ki a pálinkát, majd bementek a főnök irodájába és kettő úgy jött ki, hogy 20ezreseket tömködött éppen a pénztárcájába. Oké, az egyiknél ezt nem láttam, de soha egyik se nézett meg semmit, pedig nagyon csúnya dolgok folytak a háttérben... Mondjuk feljött a csatornavíz néha az alapanyagoknál, a másik helyen én is spanoltam a patkányokkal (láttam újszülötteket is, mert mindenhol ott voltak), a harmadik helyen meg simán lekaparták a penészt az élelmiszerekről és a vendégek elé tették.
10/13 A kérdező kommentje:
8. Minden szakmákban, hivatásban vannak rossz szakemberek. Sok olyan orvos van aki rád sem néz csak a pénzt teszi el
2019. dec. 27. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!