Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha végre valaki elfogadna, te nem tudod őt szeretni, és vonzódni hozzá, viszont akit te szeretnél, azt sosem kaphatod meg?
Figyelt kérdés
Létezik egyáltalán olyan, hogy mindkét fél ugyanannyira, ugyanakkora szenvedéllyel szereti egymást?
Csak mert azt veszem észre, hogy mindig az egyik fél küzd, aztán a másik inkább belemegy, elfogadja és meggyőzi magát, hogy igenis szereti.
2019. febr. 18. 12:18
2/8 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. Akivel vagyok, azt szeretem, tisztelem. De szerelem az nagyon gyér. Akivel úgy lettem volna tényleg, az meg észre se vett. Pedig soha nem voltam még olyan szerelmes, mint akkor. De úgy látszik az élet már csak ilyen lesz.
19/L
3/8 anonim válasza:
Ez sajnos az élet egyik nagy szerencsétlensége. És már annak is örülni kell egyeseknek, hogyha egyáltalán eljutnak a kezdeményezésig, tehát a másik fél megtudja, hogy vágyik rá az illető.
4/8 anonim válasza:
Szökőévente egyszer megvan valakivel a közös vonzalom. :)) F
5/8 anonim válasza:
Jó nagy paraszt vagy, kettes! Minek vagy vele? Miért olyan félelmetes addig egyedül lenni, amíg jön olyan, aki valóban kell?
6/8 A kérdező kommentje:
De akkor.. Tényleg ennyire lehetetlen, hogy eljöjjön az életemben egy igazi szerelem, ami nem csak belenyugvás? Ez elég elkeserítő, mert én nem vagyok hajlandó olyannal összejönni, akivel nincs igazi vonzalom.
2019. febr. 18. 18:05
7/8 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak úgy mint ahogy 2-es írja, tisztelet, szerelem megvan de nem az a tipikus elsöprő. Ha mindenki így állna hozzá, ahogy 5-ös írja lehet életünk végéig várhatnánk a szőke hercegre magányosan. Mi van ha nem találkozol olyannal vagy találkozol, de az a valaki nem fogja viszonozni az érzéseid hiába vagy érte fülig oda?
8/8 anonim válasza:
A 2-es vagyok. Nem azt mondtam, hogy nem szeretem. Csak nem az az óriási, amit filmekben meg egyéb helyeken látunk. Nem hiszem, hogy elítélésre méltó. Ettől még mindent megadok neki, és jól elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!