Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját család, barátnő helyett hobbi és hivatástudat?
Úgy érzem, hogy az én életemnek sose lesz része saját család, barátnő, feleség.
Annyira lekötnek a hobbijaim, a hivatásom, leendő munkám - semmi motivációt nem érzek az ismerkedéshez.
Szeretem a szabadságot, így az egyedüllétet is, egyáltalán nem érzem magam magányosnak, barátok is vannak az egyetemen.
Nincs gond a külsőmmel, sem a nőkkel való kommunikáció nem okoz gondot.
Viszont egyelőre életem 22 éve alatt egy lány sem (ha nyitottak is felém többen) nem éreztem azt, ebből lennie kéne valaminek vagy megfogtak volna bármiféle tulajdonságukkal.
Nezd csak azért ne akarj barátnőt mert tarsadalmi konvenció. Hülyeség. Elvagy. Akkor jó. Ha majd akarsz, keresel, szerzel.
Sokab vannak akik sokáig nem lesznek szerelmesek. Gondolom te sem voltál. Ha majd megismerez valakit akibe beleszeretsz LEHET higy akarsz majd kapcsolatot, lehet hogy nem. Kár ezen pörögni, fiatal vagy, 10 év múlva lehet máshogy érzed, lehet nem.
Ebben a mentális stabilitásban vagy a legjobb helyen, itt tud kialakulni kapcsolat, és a legjobb benne, hogy amíg így érzed magad, addig nincs szükséged a kapcsolatra mivel kitölti a céltudatosság az űrt ami jó
a férfi akkor férfi amikor a személyisége is olyan mint egy álló péló, megy, teszi amit tennie kell mindenféle külső befolyást leszarva
Nem hiszem bármikor kialakulna kapcsolat, hiszen nem teszek érte semmit. Magától meg nem lesz. Aztán ki tudja... Elzárkózni nem zárkózok el semmitől.
Az edzés, sport se a másoknak való külső megfelelési kényszer miatt motivál. Na meg az értékrendem se ez a XXI. századi "instaceleb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!