Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a hivatás a nőknél a párválasztáskor?
Ha valaki csak egy postás vagy biztonsági őr. Vagy bármilyen melós/ betanított munkás. Az hátrányból indul. A nők nézik mit dolgozik a férfi? Milyen iskolai végzettsége van? Mennyi pénzt keres?
Írd le hány éves nő vagy! Te mennyit keresel? És azt hogy kit utasítanál el a?
29
Mindent felesben fizetünk: albérlet, számlák, étkezés, utazások, programok, egyéb kiadások, valamint közösen teszünk félre a jövőbeni otthonunkra.
Amit egyedül fizet a párom, az a saját hobbija. Mivel nekem nincs költséges hobbim, úgy határoztunk, hogy ezt magának finanszírozza. Ezt talán-talán még egy párkalcsolati téren hozzád hasonlóan tapasztalt személy is fairnek ítéli, remélem. :D
Minden másban kb 50-50% az arány. (Azért mondom, hogy "kb", mert nyilván nem vezetünk egy gigaexcelt arról, hogy ki mikor vett a másiknak egy kiflit.)
Ja és, ami a "villogást" illeti, én is egyetemet végeztem, én is szellemi munkát végzek, és én is jól keresek.
Egyéb kérdés, meglátás?
31
Melléduma az megy. Főzni szoktál a parodnak ?
32
Miféle melléduma? :D
Anyagilag ugyanannyit rakunk a kapcsolatba. Mi a problémád ezzel? Talán el kéne tartanom?
Főzni pont ritkán szoktam, az inkább az ő reszortja. (Zseniális szakács.) Én inkább takarítás vonalon viszem a háztartást. De mivel anyagilag felesben működünk, így értelemszerűen a házimunka is nagyjából felesben megy.
Megtudhatnám, voltaképpen mi a problémád azzal, hogy egy pár tagjai egyenlő arányú anyagi és fizikai erőfeszítést tesznek? :DDD
34
????
Valaki magyarázza már el, hogy a gyakoris férfiaknál mi a büdös francért veri ki a biztosítékot, ha egy férfi és egy nő igyekszik azonos mértékben hozzájárulni a kapcsolathoz?
Ti komolyan azt várjátok, hogy jön majd egy nő, aki többet keres nálatok, eltart, meg még a házimunkát is elvégzi helyettetek? Vagy ilyen hatalmas elvárás, hogy miután lenyomok 8-9-10 óra munkát (amiből finanszírozom a közös élet kiadásainak 50%-át) ugyan ne kelljen még mindent IS egyedül megcsinálnom otthon.
33
Te tényleg valami férfi troll lehetsz szerintem is. Kis kukival. És nyalsz a nőknek. Vagy idegesíteni akarod a hétköznapi melós réteget.
38
A hétköznapi melós réteget az idegesíti, hogy nem nyalom fényesre egy okádék lusta here valagát, hanem olyan pasim van, akivel megosztjuk a terheket? :D
Elég rossz véleménnyel vagy a hétköznapi melós rétegről, ha szerinted ennyire bosszantó számukra egy kiegyensúlyozott kapcsolat. :D
Tuti férfi vagy!
Valami szerencsétlen aki játssza a bunkó elvárásos női szerepet.
1, bántani akarod a férfiakat
2, hamis képet mutatni a nőkről
Egész világra mérges vagy mert rossz az életed ? Harmadik VH- t nem várod véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!