Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számít a hivatás a nőknél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a hivatás a nőknél a párválasztáskor?

Figyelt kérdés

Ha valaki csak egy postás vagy biztonsági őr. Vagy bármilyen melós/ betanított munkás. Az hátrányból indul. A nők nézik mit dolgozik a férfi? Milyen iskolai végzettsége van? Mennyi pénzt keres?

Írd le hány éves nő vagy! Te mennyit keresel? És azt hogy kit utasítanál el a?

#alap #elvárás #rajt #Igény 2024
dec. 10. 07:06
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
71%
Természetesen számít, hiszen aki több gyereket akar, minimálbérrel nem kivitelezhető.
dec. 10. 07:08
 2/57 A kérdező kommentje:

1

Minimálbér Magyaroszágon még 177 ezer Ft. Erre gondolsz? Vagy arra hogy aki 3-400 ezer körül keres (ami nem minimálbér) azzal se lehet semmit tervezni?

dec. 10. 07:12
 3/57 anonim ***** válasza:

2: Azért írtam, merthogy számít a fizetés, amire minimálbért hoztam fel példának, mert jól szemlélteti miért.

Nettó 300-400e ha van saját lakás, akkor 3 főre teljesen jó, 4+ főre már necces. Azaz ha olyan nővel ismerkedsz, aki 2+ gyereket szeretne, nem biztos, hogy potenciális partner vagy.

De gondolom ezt te is tudod, hogy amikor anya otthon marad a gyerekkel, nem lenne neked egyszerű 4 embert eltartani.

dec. 10. 07:18
 4/57 A kérdező kommentje:

3

Én nem szeretnèk gyereket már. De ha a párom erőltetné, úgy talán 1 et. De csak úgy menne ha közösen előre gyűjtünk rá. Hogyha kiesik a melóból, úgy ne csak az én fizetésem maradjon mint anyagi forrás. Mert kevés ehhez a család projekthez.

dec. 10. 07:27
 5/57 anonim ***** válasza:
Igen, számít, a hivatás is meg a fizetés. Tegnap hasonló témáról beszélgettünk a szomszédokkal, egy fiatalabb nagyon élesen és bunkón reagált erre, pedig előtte az élet sok mindent elérhet.
dec. 10. 07:28
 6/57 A kérdező kommentje:

5

Én nem vagyok fiatal (36)

Oke megértem a szomszédodat, mert a fiatalokon is egyre nagyobb a nyomás (társadalmi elvárás). TikTok nem szent írás de millió ilyen megkérdezzük az utca emberét riport van fenn. És már az egész fiatal 20 éves lányok és azt mondják keressen a fiú (férfi) 1 milliót, legyen lakása és autója meg vigye utazgatni stb. És a diplomát is alapnak veszik. Na ugye a kölykök nagyreszenek nincsenek ilyen lehetőségei. De még a 30 as férfiaknak se.

dec. 10. 07:37
 7/57 anonim ***** válasza:
83%
Számít persze, mióta mérnök vagyok másképp állnak hozzám a nők.
dec. 10. 07:49
 8/57 anonim ***** válasza:
23%

Biztonsági őr vagy gyári betanított munkás nem kéne. Suli mellett pedig én is dolgoztam gyárba.

Pl egy festő, buszvezető már oké. Legalább valami szakmája legyen. 400-450 már elég, ha ebből nem csak épp hogy fenn tartja magát.

Nekem a havi bevételem minimum 800 ezer...néha több.

N 32

dec. 10. 07:57
 9/57 anonim ***** válasza:
66%

3 ha dolgoztál gyerek előtt és jó fizetésed volt, akkor az első 2 évben te is kapsz valamennyit...

8 voltam.

dec. 10. 07:59
 10/57 anonim ***** válasza:
92%
Csak közvetve. Az számít, hogy sok pénzed legyen. Még pontosabban: hogy sokat költs a nőre.
dec. 10. 08:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!