Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a hivatás a nőknél a párválasztáskor?
Ha valaki csak egy postás vagy biztonsági őr. Vagy bármilyen melós/ betanított munkás. Az hátrányból indul. A nők nézik mit dolgozik a férfi? Milyen iskolai végzettsége van? Mennyi pénzt keres?
Írd le hány éves nő vagy! Te mennyit keresel? És azt hogy kit utasítanál el a?
40
1. Nem bántottam a férfiakat. Pont arra mutattam rá, hogy TE vagy nagyon rossz véleménnyel a pasikról, ha szerinted egy kiegyensúlyozott kapcsolat bosszant bárkit is közülük.
2. A nőkről még ennyit sem mondtam. Idézd már azt a mondatot, amelyben én a női nemről bármit is kollektíven állítottam.
Amúgy meg jól megvagyok a kapcsolatomban, csak irritálnak a hozzád meg a kétpipáshiz hasonló internetes trollok.
Viszont harmadjára is felteszem a kérdést: mi a kifogásod az ellen, hogy egy férfi és egy nő megosszák egymást közt az anyagi terheket és a házimunkát? Erre válaszolj. Mi a probléma ezzel?
43
Szóval nem baj ha csak fele annyit keres mint te ? Ellátja magát. Nem ker kölcsön. És bizonyos szabadidős dologra is marad pénze néha. De nem két hetente külföldre járni… ?
Ezek trollok nem látjátok? Nyilván anyagiasak a nők mint az állat de egyik se írna ennyire nyíltan ilyeneket hogy "utazgatok" meg "800 nettó", ez tipik troll duma akik az incelek ellen vannak, mert erre élveznek a gatyájukba, bízva hogy valami csajszik majd megszánja őket...
38F incel
8 vagyok. Szépen le lettem pontozva 😄. Én gyárban tanulás mellett dolgoztam (kriminológus mesterdiplomám van) és még egy diplomát se várok el.
"Melléduma az megy. Főzni szoktál a parodnak ?"
Ez is milyen kérdés. Én pl főzök rendszeresen és párom is, a háztartási dolgok is közösek és igen ha le kell pl nyírni a fűvet és ő épp dolgozik azt is megcsinálom.
Sok normális ferfi van!
Meg én pl szeretek és szoktam is utazni, de sztd milyen átlag embernek van ideje/ alkalma 2 hetente külföldre menni? Ritka az olyan.
46 én nem vagyok az incelek ellen, sőt sajnálom őket, hogy lusták tenni magukért.
Ezt az incel kifejezést meg itt láttam először, a való életben sok embert ismerek és a legtöbb full átlag férfinak van nője (élhet otthon, nincs kocsija, pl 280-at keres vagy épp "csak" 170 magas).
Ti sose látjátok be, hogy saját hülyeségetek és lustaságotok miatt nincs senkitek.
Nekem egyébként számított. Mivel nekem is diplomám van, jól keresek, hasonló elvárásaim voltak. Másrészt én akartam gyereket, olyat kerestem aki szintén akar. Egy gyerek viszont, akármennyire is szeretnék, nagy áldozat nőként, egészségi kockázat, fizikailag nagyon megterhelő, szóval elvártam, hogy egy férfi, aki szeretné, hogy szüljek neki, tegyen bele valamennyi extrát. Mivel szülni meg csak én tudok. Szóval az a nagyon minimum, hogy amíg otthon vagyok a gyerekkel 3 évet, eltartja a családot.
Olvastam, hogy nem akarsz gyereket, így talán kicsit könnyebb, mert akkor a nőnek se kell semmi extrát beletennie. Ellenni egymás mellett kevés pénzből is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!