Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számít a hivatás a nőknél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a hivatás a nőknél a párválasztáskor?

Figyelt kérdés

Ha valaki csak egy postás vagy biztonsági őr. Vagy bármilyen melós/ betanított munkás. Az hátrányból indul. A nők nézik mit dolgozik a férfi? Milyen iskolai végzettsége van? Mennyi pénzt keres?

Írd le hány éves nő vagy! Te mennyit keresel? És azt hogy kit utasítanál el a?

#alap #elvárás #rajt #Igény 2024
dec. 10. 07:06
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

8

Nekem van szakmàm és érettségim is. A biztonsági őr okj csak utána jött.

dec. 10. 08:06
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

Minden számít párválasztásnál. A viselkedés, külső, foglalkozás, a hobbik stb. A férfiaknál is.

A lényeg, hogy a saját szinteden keresgélj. A biztossági őr az alsó polcot jelent, de ha mellette jóképű vagy és jó testű, kellemes személyiséggel, akkor lesz nőd a középső polcról is vagy akár kicsit feljebbről is.

dec. 10. 08:19
 13/57 A kérdező kommentje:

12

Nem tudom ezek a “szintek” “polcozás” dolgok nem szimpatikusak. Ismerek igénytelen őrt és olyat is aki pont az ellenkezője. Nem tartom helyénvalónak kijelenteni egy szakma dolgozóira pl hogy alsó polc.

Amúgy nem vagyok jó testű. Arcra közepes lehetek. Voltak akik jóképűnek mondtak. De mások meg undorítónak (pontos szavakra nem emlékszem).

dec. 10. 08:23
 14/57 anonim ***** válasza:
0%
A lényeg hogy egy hasonlót keress. Például bolti eladó, átlagos külsejű vagy az alatti nőt.
dec. 10. 08:28
 15/57 A kérdező kommentje:

14

Nem keresek senkit. Csak azzal ismerkednék aki jeleket küld. Aki kiválaszt engem.

dec. 10. 08:30
 16/57 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít milyen anyagi helyzetben van. Az se mi a foglalkozása/iskolai végzettsége. Azért egy szakma minimum elvárt. Átlagos külső se gond. Az alatti ne legyen mert akkor a szex nem működne. Nincs vonzalom úgy semmi párkapcsolat nem működhet. És sem vagyok szerintem ronda csak nem egy kockahasas modell vagy színész. Ez van.
dec. 10. 08:38
 17/57 anonim ***** válasza:
Szóval várod a sült galambot.
dec. 10. 08:40
 18/57 A kérdező kommentje:

17

Így is nézhetjük. Amúgy van egy nő most is akinek szimpatikus lehetek. De nyilván az se kizárt hogy csak szórakozik. Én nem fogok lépni. Aki akar valamit majd jelzi. Nem fogok senkinél beégni egy viszonzatlan probálkozásnàl. Munkahelyen meg ez amúgy se ajánlott dolog.

dec. 10. 08:44
 19/57 anonim ***** válasza:
Butaság nem lépni. Erre sajnos én is csak 40 körül jöttem rá, addig sok lehetőséget elcseszve.
dec. 10. 08:50
 20/57 A kérdező kommentje:

Én is sok lehetőséget kihagytam.

Az is gond hogy én totál el vagyok amúgy egyedül önálló életemmel. Rám jön a magány érzése. A szeretet hiány. Ilyenkor irigy vagyok boldog fiatal párokat látva. Meg ugye a szexuális frusztráció amikor potens vagyok. De aztán az is elmúlik. És rögtön halál jól el vagyok.

Így nem tudom hogy viselkednék egy összeköltözős kapcsolatban. Nem e lenne zavaró számomra hogy mindig ott van velem valaki? Az élet kényelme meg e szűnne ? Alkalmazkodni máshoz nyűg lenne e? Meg olyan pénzbeli kiadások aminek szükségét nem érzem de kötelező? (Mert nagyon megfontoltan költekezek)

dec. 10. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!