Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mezőgazdasági vállalkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mezőgazdasági vállalkozó (lesz jövőre)35+os férfinek van esélye még esélye párra családra? Egy átlagos nő hogy képzel egy mg vállálalkozót?

Figyelt kérdés

Kicsit összetett lett a kérdés de talán összetartozik a két dolog. 20-24évesen mezőgazdasági mérnök szakra jártam,sajnos nem fejeztem be(párkapcsolati dolog miatt). Aztán teltek-múltak az évek, egyszer újra azt nem éreztem,hogy nekem igenis ez a hivatásom (8év után a munkahelyem már nem sok izgalmat tartogat). Beiratkoztam egy mezőgazdász tanfolyamra. Élveztem minden percét!

Ennyit a mezőgazdaságról, de mint konzervatívabb félig városi félig falusi( fél gyerekkorom falun nagyiéknál telt) srác vágyom párra családra 2-3hónapja vagyok egyedűl. De pl exem lekezelően beszélt erről ,gondolom mivel falun nevelkedett lány nem annyira voltak jó emlékei a háztájiról. Páromnak egy elhivatott vagy legalább ezt elviselő nőt szeretnék aki nem egy 2bites" mindegy kihez csak férjhez menjek" nő. Esélyes ez?

Tudom ha belekezdek bekerülök ilyen társaságokba könnyebb lesz(lenne ha 20-30lennék).

Utolsó gond,hogy sajnos az ország egyik leggázabb vidékén vannak földjeim.

Exemre visszatérve,ha volna egy tökéletes kapcsolatom kibírnám,hogy nyugdíjig gazdaság nélkűl. (Földeket el ill bérbe adnám)

2022. nov. 23. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hozzád hasonló célokkal rendelkező nőt keress.akkor igen persze,hogy van esélyed.
2022. nov. 23. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira elhivatott lennél akkor nem adnád el/bérbe a földjeidet. Szóval inkább bele se kezdj mert ezt másként nem lehet csinálni. Tapasztalat.
2022. nov. 23. 16:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2es!!! Két célom van az életben. Mivel nem vagyok fiatal,ezért nem biztos hogy érdemes várni a 2in1 lehetősègre. Én már egy normális kapcsolatnak is örűlnék. Megértem hogy egy nőnek gáz lenne bejárni dolgozni x kmre.
2022. nov. 23. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Csak ha bűnöző-vállalkozó vagy, kerülve az adófizetést, így nagy kocsival villogsz, kioktatsz mindenkit, mint "menő gazdag", keménykedsz mindenhol.
2022. nov. 23. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Nem tudom mit értesz x km alatt, de ez elég gáz kifogás. Bár nem tudom merre laksz, de gondolom helyben is vannak azért nők. :)

2022. nov. 23. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Merre vannak ezek a területek?
2022. nov. 23. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
35 éves nőknél van esélyed ha reálisan látod magadat. Pl ha van pocakod akkor a dundi nőket keresed célirányosan.
2022. nov. 23. 19:47
 8/8 A kérdező kommentje:
#5 falun nem nagyon.
2022. nov. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!