Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kioffolt a srac mert bevallott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kioffolt a srac mert bevallottam neki hogy mar tobb mint 40 ferfivel voltam, ez normalis? 26/L

Figyelt kérdés
dec. 8. 21:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
87%

Miért?

Nekem sem kellene egy olyan nő, aki kb mindenkivel lefeküdt, aki szembe jött.

Jogom van hozzá?? Igen.

Neked meg jogod van folytatni a R* banc életet. Jó szórakozást hozzá.

dec. 9. 09:52
 52/63 anonim ***** válasza:
60%
Nemi betegség szűrésen voltál már?
dec. 9. 10:20
 53/63 anonim ***** válasza:
A partnereit kéne megkérdezni.
dec. 9. 10:38
 54/63 anonim ***** válasza:
76%
Azért orvoshoz elmennék veled előte. Nem akarok elkapni semmit. Szexben benne lennék utána. De komoly kapcsolatban nem gondolkoznék. Nekem 5 nő volt 35 évem alatt. Elképesztő a nők mennyivel többet szexelnek.
dec. 9. 11:02
 55/63 anonim ***** válasza:
27%
54: na jó, ez azért a "bagoly mondja verébnek", hogy "szexre vagy csak jó, de ha én dugok egyéjszakában, az nem baj, csak mert kevesebb rá az esélyem". Na, az ilyenektől sok kicsit ez a fajta kioffolás. Egy ténylegesen erkölcsös, monogám férfinél nem.
dec. 9. 11:08
 56/63 anonim ***** válasza:
Eddig semmi válasz nem jött a kérdezőtől. Talán csak egy unatkozó kamasz kisfiú.
dec. 9. 19:05
 57/63 anonim ***** válasza:

Ezt meg is mondta hogy ennyi?

Egyebkent nem kell ennyire dramazni, mert a csavoknak lehet jo sok csaj de ha a csaj elvezi az eletet akkor mar rogton nyivakolnak.

Volt egy parnerem hat neki is volt vagy 30-35 szexualis elmenye es volt egy csajjal akinek szinten ennyi kb. A srac ezt undoritonak talalta nem is jott vele ossze. Nekem o volt a negyedik partnerem, azt mondta kevesbe lennek vonzo ha sokkal tobb lett volna.

Szoval nem ertem… de a lenyeg hogy minden embernel mas a hatar, nala ez az volt. De akkor tenyleg jo sok partnered lehetett, amihez nem sok erzelem fuzodott akkor….

Hosszutavra belegondol az ember mindenbe es ilyenkor hatrany ha az elmber tulsagosan tapasztalt.

dec. 9. 23:55
 58/63 anonim ***** válasza:
80%

Van egy barátnőm akinek 80-100 közti a szám. Már nem számolja. 30 évesek vagyunk. Volt tini kora óta 3 hosszabb kapcsolata (2ev, 2ev, 4ev kb)

Mindegyik kapcsolatban hűséges volt. A köztes években meg ismerkedett, bulizott és hát ha tetszett neki valaki, akkor lefeküdt vele. Volt sok egyéjszakás kalandja és kifejezetten szexkapcsolatai, amik 1-2 hónapnál tovább sosem húzták.

Alapvetően hosszútávú kapcsolatot szeretne, ugyanakkor már ha első randin lefekszik a partnerrel, abban nem lát semmi rosszat. Én már nem szólok ebbe bele, úgy él, ahogy akar.

Sőt, ő állítja azt, hogy én fogom majd biztos a páromat megcsalni, mivel 10 éve együtt vagyunk és előbb-utobb be fog ütni nálam, hogy ,,nem tapasztaltam eleget ". Nem fogja fel, hogy ha nekem megfelel az, amit kapok otthon, akkor nem fogok másra vagyni. Voltam előtte még 3 férfival, velük nem volt valami egetrengeto a szex. A párommal viszont már kiismertuk egymás igényeit, miért mennék máshoz.

Én nem itellek el, jogod van élvezni az életet, de ha emiatt kioffolnak, azt el kell fogadni. Nekem sem férne bele férfi esetében. Nem tudnám elhinni, hogy hosszútávon elég leszek neki.

dec. 10. 11:23
 59/63 anonim ***** válasza:
Akkor most szabad vagy, ugye? :D
dec. 10. 12:59
 60/63 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy manapság egy csaj simán összehoz 40 pasit 26 éves korára (de inkább többet) amikor egyes pasik még mindig szüzek. :D Kicsit szokniuk kell, hogy átalakultak az arányok. :D Nem tudják tartani a tempót. :D Mondjuk nem értem miért sírsz, csak szerezned kell egy másikat, van belőlük bőven. :D
dec. 18. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!