Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kioffolt a srac mert bevallottam neki hogy mar tobb mint 40 ferfivel voltam, ez normalis? 26/L
Ne úgy vegyétek, hogy 3 havonta új pali. Nekem ez a szám 34 férfi volt 29 évesen, de ez úgy jött össze, hogy volt 3 év 22-25 éves korom között mikor nagyon éltem, nem kerestem komolyabbat. A nagyrészük ide datálható. Előtte 5 évig kapcsolatban voltam, utána meg megismertem a férjem, 8 éve csak vele voltam.
Szerintem ez troll kérdés amúgy. Ki az aki így kezdi az ismerkedést? Nem életszerű, hogy mind a 40 férfinek be lett közölve, hogy ő épp hányadik. Férjem se kérdezte soha. Tudja, hogy kiéltem magam - ő is, és ennyi.
Osztott, szorzott és rájött, hogy elég nagy az esélye annak, hogy már valamelyik szomszédjával vagy ismerősével dugtál. Ez eléggé lelombozza az embert...
Mindenkinek más az értékrendje. Neki nem fér bele, arról nem beszélve, hogy a 40 tényleg krva sok. Fiatal vagy még ehhez a számhoz, de (hacsak nem vagy prostituált) még tíz év múlva is az lennél.
Ez annak a jele, hogy sok egy éjszakásod volt, ami megint arról árulkodik, hogy téged könnyű megkapni.
Nálam nőként egy pasi ennyi nővel történő szexuális kapcsolata már a mindenki által használt WC-nek minősül.Kva gusztustalan.Ezen a víz sem segít, talán egy autoklávos sterilizáló.De az meg nem működőképes.
Teljesen megértem a pasast.Elhiszem, hogy szabad szexualitás meg minden, de azt meg kell értened, hogy egy normális értékrendű embernek ez nem vonzó.
A helyében én sem lennék képes egy olyan lyukba nyalni, a farkam bele dugni, amit már ennyi más pasas meglátogatott a farkával.A gumi oké, hogy van, ha van,de az sem csodaszer.
Hiába fürdesz, de nehéz azon könnyedén túllépni, hogy ennyi ember váladéka, kórokozói rajtad voltak, vannak.
Ennek a fajta életmódnak azért kérdező megvannak a következményei.Jelen esetben az, hogy nem talált az illető komolyan vehető és igényes, gusztusos nőnek.Ha így élsz, akkor ezt fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!