Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kioffolt a srac mert bevallott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kioffolt a srac mert bevallottam neki hogy mar tobb mint 40 ferfivel voltam, ez normalis? 26/L

Figyelt kérdés
dec. 8. 21:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
38%
Nem sok a 40 egyáltalán ha például az illető olyan, hogy nem szeret kapcsolatban lenni.
dec. 9. 06:28
 42/63 anonim ***** válasza:
12%
Lehet hogy a pali prűd.
dec. 9. 06:53
 43/63 anonim ***** válasza:
22%

Ne úgy vegyétek, hogy 3 havonta új pali. Nekem ez a szám 34 férfi volt 29 évesen, de ez úgy jött össze, hogy volt 3 év 22-25 éves korom között mikor nagyon éltem, nem kerestem komolyabbat. A nagyrészük ide datálható. Előtte 5 évig kapcsolatban voltam, utána meg megismertem a férjem, 8 éve csak vele voltam.

Szerintem ez troll kérdés amúgy. Ki az aki így kezdi az ismerkedést? Nem életszerű, hogy mind a 40 férfinek be lett közölve, hogy ő épp hányadik. Férjem se kérdezte soha. Tudja, hogy kiéltem magam - ő is, és ennyi.

dec. 9. 07:19
 44/63 mikeXxX ***** válasza:
48%
38# Ez a pasiknál sem elfogadott csak jelzem én már túl vagyok szintén 40 nőn de nem azért mert arra vágyom hogy minden nőt ágyba vigyek monogám kapcsolatot kerestem világ életemben ez sajnos azért volt mert előbb utóbb kiderült hogy vagy kapcsolati vagy szexuális téren nagyon nem vagyunk hasonlóak bár mondjuk én sokkal idősebb vagyok mint a kérdező. 45f
dec. 9. 07:56
 45/63 anonim ***** válasza:
42%
Én meg sem szólalok, 200+ nő🥳
dec. 9. 07:58
 46/63 anonim ***** válasza:
67%
Igen. A ribik nem alkalmasak komoly kapcsolatra.
dec. 9. 08:05
 47/63 anonim ***** válasza:
81%

Osztott, szorzott és rájött, hogy elég nagy az esélye annak, hogy már valamelyik szomszédjával vagy ismerősével dugtál. Ez eléggé lelombozza az embert...

Mindenkinek más az értékrendje. Neki nem fér bele, arról nem beszélve, hogy a 40 tényleg krva sok. Fiatal vagy még ehhez a számhoz, de (hacsak nem vagy prostituált) még tíz év múlva is az lennél.

Ez annak a jele, hogy sok egy éjszakásod volt, ami megint arról árulkodik, hogy téged könnyű megkapni.

dec. 9. 08:29
 48/63 anonim ***** válasza:
69%
Igen, normális, ha neki ez nem fér bele az értékrendjébe. És nem, nem feltétlen szexista - max. akkor lenne az, ha őneki is lett volna ennyi szexpartnere. De ha monogám, hosszú kapcsolatos típus, aki nem liánozós meg egyéjszakázós, teljes joggal gondolhatja úgy, hogy nem passzoltok egymáshoz.
dec. 9. 08:56
 49/63 anonim ***** válasza:
75%

Nálam nőként egy pasi ennyi nővel történő szexuális kapcsolata már a mindenki által használt WC-nek minősül.Kva gusztustalan.Ezen a víz sem segít, talán egy autoklávos sterilizáló.De az meg nem működőképes.

Teljesen megértem a pasast.Elhiszem, hogy szabad szexualitás meg minden, de azt meg kell értened, hogy egy normális értékrendű embernek ez nem vonzó.

A helyében én sem lennék képes egy olyan lyukba nyalni, a farkam bele dugni, amit már ennyi más pasas meglátogatott a farkával.A gumi oké, hogy van, ha van,de az sem csodaszer.

Hiába fürdesz, de nehéz azon könnyedén túllépni, hogy ennyi ember váladéka, kórokozói rajtad voltak, vannak.

Ennek a fajta életmódnak azért kérdező megvannak a következményei.Jelen esetben az, hogy nem talált az illető komolyan vehető és igényes, gusztusos nőnek.Ha így élsz, akkor ezt fogadd el.

dec. 9. 09:24
 50/63 anonim ***** válasza:
59%
Mellesleg a Kérdező úgy fogalmazott, hogy TÖBB mint 40 pasival volt. A több lehet 41, de rúghat akár 100-ra is ez a szám. Szóval a Kérdező még nagyobb R, mint ahogy így elsőre lejön.
dec. 9. 09:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!