Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam?F Bevallottam egy női ismerősömnek hogy szerelmes vagyok belé. Sajnos ő ledöbbent az óta nem is keres 1 hete már
Tovább lépni?Könnyű mondani megakarok halni
Nélküle mit csináljak?A mosolyát se láthatom már
Ne haragudj, de ha ledöbbent látnod kellett volna,hogy Tőle távol áll az,hogy bármit akarjon Tőled. Bizonyára azért döbbent le mert közel nem álltatok ahhoz,hogy ebből az ismerettségből kapcsolat legyen. Ezt pedig látnod/tudnod kellett.
Ha semmi jel nem utalt a viszonzásra nem kellett volna ezzel előjönnöd.
Amit pedig a végére írtál, már bocs". azért nem akarsz tovább élni mert nem látod a mosolyát? Ugyan...járj társaságba, barátokkal buliba,és idővel majd találsz olyan lányt aki iránt ismét vonzalmat érzel.
Nem rontottad el, csak még nem látod. Esélyt adtál arra, hogy ilyen vagy olyan módon, de lezárd ezt az egyoldalú vágyakozást. Most már tudod, hogy ő nem érez semmit sem irántad, így elkezdheted lezárni, túllépni.
Őt már hagyd békén, sose lesz olyan a viszonyotok, mint eddig - nem is lehet, egy ilyen vallomás után - nyiss mások felé, ismerkedj.
Azt bírom az ilyen férfiakban, hogy virágnyelven közölnek valamit-véletlenül sem telefonon, vagy szemtől szemben, aztán csodálkoznak ha a nő nem veszi ezt észre, vagy félreérti, és azt hiszi, hogy nem neki szól.
Erre miért nem gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!