Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már szerelmesek sokkal idősebb férfiba? Okozhat-e problémát 15-20 év, vagy annál több korkülönbség? Egyik ismerősöm azt állította, hogy nem csak ezen a tényezőn múlik a boldogság. 19/L
Én 26 vagyok és csak a minimum 40 éves férfiak tetszenek, de inkább legyen több.
Ezt dobta a gép, hogy ezt szeretem ez van :)
Egy velem egykorú fiú sem külsőleg sem belsőleg nem tetszett még soha.
Nincs ezzel baj, simán működhet így is egy kapcsolat.
Voltam, régen, de semmit nem akartam tőle. Azóta 4-6 évvel fiatalabb barátaim voltak/van, és működik.
Ja, az őszülő halánték vonzó, meg a prosztata probléma is, az aranyér és visszér is nagyon szexi :D
A korombeli/hozzám hasonló korú fiúk közül akadt pár, aki tetszett nekem. A belső tulajdonságaikkal volt gond. Sokszor tapasztaltam, hogy bármilyen kétértelműbb szót hallottak, röhögésben törtek ki. Nyilván nem mindenki ilyen, de 50%-ukra ez a jellemző.
Az egyik barátnőm egy 18 évvel idősebb férfival gabalyodott össze. Nagyon szeretik egymást, a férfi szerintem is nagyon jóképű. A barátnőm áradozik, hogy soha, senkivel nem volt még ilyen jó a szex.. :) :)
A pasinak is tetszik a lány teljesítménye, elvégre friss hús.. Szóval lehet abban valami, hogy az idősebb férfiak jobbak az ágyban! Kipróbálnám egy érett,meglett férfival..
Nem, de nem igazán tudom elképzelni, hogy 20 évvel idősebb férfiba szeressek bele. A vagyonába igen, de nem belé :D
Biztos nagyon jók lehetnek az ágyban, főleg egy 60 éves, aki csak tűvel képes produkálni egy 5 perces erekciót. :D
Vagy egy valami 45 éves, aki 10 perc után kifullad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!