Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Voltatok már szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már szerelmesek sokkal idősebb férfiba? Okozhat-e problémát 15-20 év, vagy annál több korkülönbség? Egyik ismerősöm azt állította, hogy nem csak ezen a tényezőn múlik a boldogság. 19/L

Figyelt kérdés
Egy 15-20 évvel idősebb férfin viszont hamar megakad a szemem. Velük több dologról lehet beszélgetni, és mivel sok mindent átéltek, öröm hallgatni, amikor elmesélik az élettel kapcsolatos tapasztalataikat. Nem mellesleg azt hallottam, hogy az ágyban is nagyon jók.. ;) Annyira vonz az őszülő halánték. Ti is így vagytok/voltatok ezzel?

2016. febr. 2. 17:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
30 alatt gyerekek a férfiak, még barátságot sem tudnék elképzelni ilyen férfival. Munkahelyen vagy bárhol az idősebb férfiakkal tök jól elvagyok de a korosztályom nagyon gyerekes.
2016. febr. 2. 18:23
 12/30 anonim ***** válasza:
36%

Hát ne haragudj kérdező, de roppant éretlen természeted lehet. Mert egy 30 körüli férfival biztos nem lehetne értelmesen, mélyen, és egyben vicces hangulatban is beszélgetni. -.- Fordítsuk meg, ez kb olyan diszkrimináció a huszonéves férfiak számára, mintha az általad vágyott korosztály mondaná minden 20 körüi lányra, hogy ostoba és gyerekes. Akkor hogy megsértődnél te is. :D

A szexről nem is beszélve. Azt hiszed az együgyü eszeddel, hogy azért mert 35-40 éves valaki, jobb az ágyban? :D Vicc. Simán kenterbe verhet egy huszonéves férfi is egy 30-40-est. Nem kor függvénye, hanem tapasztalaté, technikáé, odaadásé stb.

2016. febr. 2. 19:17
 13/30 anonim ***** válasza:
12%

Ja, rettentő kíváncsi lennék arra, hogy te a 19 éveddel miből gondolod, hogy hasonlóan érett vagy egy 40-50-es emberrel :)

Az egy dolog, hogy esetleg vonzóak neked, de hogy agyilag nem vagy partner, szinte biztos.

2016. febr. 2. 19:34
 14/30 anonim ***** válasza:
12%
Kis cicababa vagy nekik :) Nem komoly partner :)
2016. febr. 2. 19:35
 15/30 anonim ***** válasza:
43%

Amikor 19 eves voltam (most 33 eves vagyok) nekem is az idosebb pasik tetszettek, volt negyvenes es otvenes pasim is. En az atlagnal sokkal gyerekesebb es eretlenebb voltam es a kapcsolat nem mukodott mert mas volt a temponk.

En folyton bulizni jartam, ok meg vacsarozni vittek amit akkorban en hihetetlenul utaltam:-))Valahogy az egesz eletvitelunk mas volt, az egyikert szabalyosan rajongtam de ilyen gyermeki imadattal es o vegulis fel ev utan elhagyott mert tul fiatal voltam gyakorlatilag mindenhez.

A mostani ferjem 42 eves, teljesen jo korosztaly, de oszinten en tobbet 50 ill annal idosebb pasival ossze sem jonnek.

2016. febr. 2. 20:22
 16/30 A kérdező kommentje:
Értelek. :) Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
2016. febr. 2. 20:43
 17/30 A kérdező kommentje:
8,9,10.válaszolók! Egyébként a legjobb korosztály alatt a 30 és 40 közötti férfiakat értettem.
2016. febr. 2. 20:45
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem akartam előítéletesnek tűnni, csupán azt akartam hangsúlyozni, hogy a fiatalabb srácok fele hajlamos gyerekesen gondolkodni. Akinek nem inge, ne vegye magára!!
2016. febr. 2. 20:47
 19/30 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 20 évesen volt egy 52 éves barátom, és nagyon szerelmes voltam bele, de csak azt hittem. Nyilván nem sok közös dolgunk volt, az általad is említett éttermek, beszélgetés, de később tudtam meg, egykorú baráttal, hogy a valós kapcsolat másmilyen.
2016. febr. 2. 20:55
 20/30 anonim ***** válasza:
Én voltam szerelmes 20 évesen 17 évvel idősebb férfiba. Nem lett belőle semmi, hosszútávon szerintem nem lett volna értelme. Nem bánom, hogy visszautasítottam.
2016. febr. 2. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!