Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 év korkülönbség sok egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 16:33
1/13 anonim válasza:
kortól is függ
pl 18-27 párosnál sok, de 30-39-nél meg már nem
2/13 A kérdező kommentje:
20-29
2016. jan. 24. 16:36
5/13 anonim válasza:
Nemigazán, de ez helyzettől függ. (Nem árt ha egyik se kiskorú) Kereszt szüleim közt 10 év van.
6/13 anonim válasza:
Ha érzelmileg egy hullámhosszon vagytok, akkor egyáltalán nem. :)
7/13 anonim válasza:
Mindkét fél legyen nagykorú, amúgy ha szeretik egymást semmi sem sok.
14 évvel idősebb párom is volt, meg tetszett már 31 évvel idősebb férfi is :P azt akkor mi van?
8/13 anonim válasza:
miért kell a férfinak idősebbnek lennie?
9/13 anonim válasza:
Igen 18-al meg főleg ha alatt lettél volna úgy sok lett volna.
De ha már készen állsz az életre akkor nem.
10/13 anonim válasza:
Azért kell a férfinak idősebbnek lennie, mert pl. én 26 vagyok, most mellém egy 17 éves?:-) de a 35 ideális, sőt az vonz. Meg szerintem ez így természetesebb, fordítva fura lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!