Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Voltatok már szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már szerelmesek sokkal idősebb férfiba? Okozhat-e problémát 15-20 év, vagy annál több korkülönbség? Egyik ismerősöm azt állította, hogy nem csak ezen a tényezőn múlik a boldogság. 19/L

Figyelt kérdés
Egy 15-20 évvel idősebb férfin viszont hamar megakad a szemem. Velük több dologról lehet beszélgetni, és mivel sok mindent átéltek, öröm hallgatni, amikor elmesélik az élettel kapcsolatos tapasztalataikat. Nem mellesleg azt hallottam, hogy az ágyban is nagyon jók.. ;) Annyira vonz az őszülő halánték. Ti is így vagytok/voltatok ezzel?

2016. febr. 2. 17:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%

Megy a sztereotipiák harca ismét... :)

Negyvenes férfi vagyok, volt 20 évvel fiatalabb barátnőm, és nem én voltam az, aki kifulladt. :D

Nincs se aranyerem, se visszerem, ráadásul nem lövöm el magam 5 perc alatt. :) Ezek az általánosítások sosem vezetnek jó irányba.

Vannak érettebb fiatalok, és vannak energikus-fiatalos idősebbek egyaránt. Ha megtalálják egymást, legyenek boldogok bátran. Ne azzal foglalkozzanak, ki mit mond, mert akkor tényleg nem lesz belőle semmi.

2016. febr. 2. 22:40
 22/30 anonim ***** válasza:
79%

21-es

Ezt nem fejtettem ki, de a negyvenes pasikkal nincs gond, sőt, viszont a 60-43 párosítás már nem feltétlenül működik.

Persze vannak kivételek, de van aki nem mer kockáztatni.

2016. febr. 2. 22:45
 23/30 anonim ***** válasza:

# 22/22 Időpont ma 22:45

A puding próbája az evés. Csak szagolgatással nem lehet válaszokat kapni. :)

Aki pedig nem kockáztat, annak nincs mit remélnie sem.

2016. febr. 2. 22:55
 24/30 anonim ***** válasza:
17%

Három tapasztalatom van 30-40-es korosztályból. :)

1. jó csók, nem túl jó szex, borzasztó puncinyalási technika, merevedési gondok, egy menet 3 perc, és nincs 2. menet.

2. rossz csók, jó szex, puncinyalás ritkán és nem nagy kedvvel, kutyapóz túlzott prioritásban, szép farok, egy menet 3-5 perc, de mehet újra.

3. jó csók, jó szex, isteni orális szex ;), állandóan "hangulatban", egy menet 2-15 perc, de a vége elhatározás kérdése.

És a 3. volt a legcsúnyább, pici volt és a farka is az volt. :) Szerinted? :P

2016. febr. 2. 23:21
 25/30 ZaharaLarka válasza:
88%
Voltam szerelmes, igen. Mi több, nekem mindig nagy korkülönbséggel voltak eseteim. :D Én azt mondom, hogy maga a kor önmagában nem jelent nehézséget, de a vele járó dolgok már okozhatnak galibákat. Exek, volt feleségek, adott esetben gyerekek, az évek alatt felhalmozódó lelki sérülések... Sokszor az aktuális barátnőn csapódnak a múlt hányattatásai. Ettől függetlenül, azt mondom, ha valaki az idősebb korosztályból érdekel, ne szalaszd el, mert bárhogyan is alakuljon, hihetetlen tapasztalatokat szerzel, amíg együtt lesztek. ;)
2016. febr. 6. 15:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen tízen, huszonévesen még lehet vonzó egy majdnem negyvenes, később már irtózatos az ekkora korkülönbség. Mikor a nő majd 30 a pasi meg kezdi a kapuzárási pánikot. A kérdés mire kell a pasi, mennyi időre, egy életet nem kötnék össze vele.
2016. febr. 8. 23:22
 27/30 anonim ***** válasza:
48%

Igen szerintem okozhat problémát. Nyilván saját szemszögből nézem, én hosszútávú teljes értékű kapcsolatot kerestem.

Ha ilyen prefecenciái vannak az embernek egy 40-es 50-es pasi nem passzol a 20+-os korosztályhoz. Jó eséllyel nem független. Esetek többségében feleség vagy ex feleség+gyerek van.

Én anno elvégeztem az egyetemet utána munka szakvizsga aztán jöhet szóba szülés. Addigra a pasi már 50-60 éves, és nem lenne jó egy újjabb gyerek senkinek sem. Plusz a leépülés. Mire én leszek 40-50 meg is özvegyülök. És már ne is haragudj egy kapcsolathoz sokkal több kell hallomásoknál és az öszülő halánték szexinek tartásánál.

Azt tapasztalom, hogy akik éretlennek titulálják a saját korosztályukat valójában ők maguk éretlenek. Nem úgy, hogy röhögni kezdenek egy mesztelen képen, hanem nyitottságban és elfogadásban. Ezek inkább az érettség jelei. Nem tartom hülyének a 19-20 éveseket, de még komolytalanok. Mint ahogy a fenti kérdés is mutatja. Yolo módon belevágni így egy kapcsolatba, lehet, de az ész nélküli cselekvésnek mindíg megvan a hátulütője. Persze ha egy fiataal lánynak megfelel a szerető státusz az az ő dolga. De értékes kapcsolatokat hagyhat ki ha elutasítja a saját korosztályát.

Én egyetemet végezve voltam 24 éves, elkezdtem dolgozni, elköltöztem otthonról önfenntartó lettem 26 évesen összeköltöztem párommal. Egy évvel később szakvizsga majd esküvő. Most tartok itt. Anyagilag jól kijövünk, nem függünk a másiktól és a kapcsolat is ott tart, hogy nyugodtan családot alapíthatunk. Nem hagytam volna ki ezeket, hogy beleüljek a készbe.

Ezzel nem azt mondom, hogy az enyém a követendő példa, igenis lehet jó egy kapcsolat nagyobb korkülönbséggel csak sok a bukatató és átlagon felüli érzelmi és értelmi intelligenciát követel.

A magam kapcsolatában nem bántam meg semmit, nincs olyan rész amit kihagytam volna és sosem volt szégyelnivalóm benne. 4 év van köztünk a párommal.

2016. febr. 20. 10:55
 28/30 anonim ***** válasza:
14%

Jajjj, itt miden tizenéves kiscsaj hihhhetetlenül érett, a korosztálya persze gyerekes, és hatalmas önbizalommal gondolja magáról, h ő egy 35-45 éves pasinak szellemi partnere lehet, mikor a matekleckén kívül sok témája nincs.

Nagyon érett letesz kérdező, ha azt gondolod, h egy pasi attól lesz jó az ágyban, h idősebb meg hát a barátnődnek is jó a pasija az ágyban, akkor biztos nálatok is működne....egek!! :D

A kérdésedben benne van a válasz: igen, csak hallgatni tudnál egy iylen beszélgetéskor, hozzászólni nem nagyon. Ha jól nézel ki, akkor max. szexre jó lehetsz, pár alkalomra egy idősebb pasinak, de másra nem. Kivéve, ha valami buta pasiról van szó, na ebben az esetben még egymásra találhattok.

2016. ápr. 11. 09:40
 29/30 anonim válasza:
100%
Nekem is az idősebb pasik jönnekbe de azért ne őszüljön és max 10 év korkülönbség... Én is szeretem az idősebbeket jobban meg értem őket és ők is engem... A fiatalokat nagyon nem szeretem el vannak korcsosodva....
2016. ápr. 13. 11:17
 30/30 anonim ***** válasza:

A 40-es korosztállyal egy személyes tapasztalatom van:

- jó csók

- jó szex

- nagyon intelligens, kedves, előzékeny

- fiatalos, sportos test, 30-as arc

- vicces, néha gyerekes csínyeket csinál

- amúgy átlagos hímtag.

2016. nov. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!