Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 év korkülönbség az soknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év korkülönbség az soknak számít?

Figyelt kérdés
Ha mind2 szeretjük egymást, megtudjuk beszélni/oldani a problémákat. És,ha mindig van közös téma és,ha tiszteljük is egymást. Egyszóval minden megvan ami egy mûködô tartós kapcsolathoz kell?
2016. jan. 29. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Kinek mi köze a ti magánéletetekhez? Ha nektek jó, és szeretitek egymás, akkor oké. Más meg törődjön a saját dolgával. Senkinek semmi köze a másik magánéletéhez.

De egyébként azt se értem, hogy téged mit érdekel, hogy másnak milyen véleménye van a korkülönbségről. Rátok van írva, hogy hány év van köztetek, hogy ennyire frusztrál téged? (Ha nem frusztrálna, nagy ívben lesz..rnád, hogy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban.)

2016. jan. 29. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Épp Te írod hogy meg van minden ami egy működő tartós kapcsolathoz kell. Na most akkor nem mindegy hány év a korkülönbség? Te írtad le a lényeget. Innentől kezdve csak meg kell becsülni:)

Én sok sikert kívánok hozzá! :)

2016. jan. 29. 17:24
 3/9 A kérdező kommentje:

1: Igazad van :)

2: Köszönjük szépen! :)

2016. jan. 29. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen túl sok!!! Hosszabb távon működésképtelen!
2016. jan. 29. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
A leírtak alapján működik. Nekem a családban szinte csak ilyen korkülönbségű házasságok vannak/voltak. Én is 21 évvel idősebb férfit szeretek. Sok boldogságot nektek!
2016. jan. 29. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Figyelj az utcán v boltban nézni fognak de ha titeket nem zavar akkor mind 1.

Max azt hiszik h az anyád/ apád... Nem tom te melyik vagy.

2016. jan. 29. 18:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2016. jan. 29. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Köztünk is 20 év van.Több,mint tíz éve szerettem bele.Ne foglalkozz másokkal.
2016. jan. 29. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2016. jan. 29. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!