Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kioffolt a srac mert bevallottam neki hogy mar tobb mint 40 ferfivel voltam, ez normalis? 26/L
Figyelt kérdés
dec. 8. 21:27
21/63 anonim válasza:
Végülis hazudhat is, a visszatekert kilométerórás autókat is megveszik.
22/63 anonim válasza:
Pfuh... Engem ez elborzaszt. Szörnyen érezném magam, ha tudnám, hogy a csajomon ennyi pasi átment már. Rettegek, hogy nehogy kifogjak egy ilyet. Inkább még barátnő sem kellene akkor. 1-2-3 pasi még belefér, de nem 40... Legjobb az volt mikor szűz barátnőm volt.
23/63 anonim válasza:
Jogod van ennyivel együtt lenni neki meg elutasítani. Szerinted mit gondol rólad? Hogy hosszútávú kapcsolatra vágysz? Hogy hűséges vagy?
24/63 anonim válasza:
Teljesen normális.
Mondjuk, én nem offolnálak ki, mert pont ilyen nőket keresek. De feleségül azért nem vennélek el téged.
25/63 anonim válasza:
Én a pasit is offolnám ha ennyi nővel lett volna.
26/63 anonim válasza:
Nekem sem kéne korodbeliként ilyen partner, mert komoly társra vágyom, nem olyanra, aki vagy minden buliban lefekszik valakivel vagy 2-3 havonta váltogatja a partnereit. Szerencsére meg is találtam több éve, úgyhogy elméleti a válaszom.
Bocs, de ez sokaknak nem fér bele. Ha ilyen derült volna ki a randipartneremről, nem folytattam volna, bármennyire is tetszik az illető, mert nekem ez taszító és nem illünk össze.
27/63 anonim válasza:
majdnem 4 focicsapat, körülbelül 7 méter nyers idegen fasz
29/63 anonim válasza:
Legközelebb szerintem nem kell ennyire őszintének lenni...
30/63 anonim válasza:
26 évesen erősen ribizli hatást keltesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!