Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kioffolt a srac mert bevallottam neki hogy mar tobb mint 40 ferfivel voltam, ez normalis? 26/L
Nem szabad soha senkinek elmesélni.
Én még nem tudom mennyi pasival voltam.... fogalmam sincs.
De nem tudja senki 😊
Amúgy 30 voltam amikor a szintén 30 éves nőcsábász szex után azt mondta hogy én biztos többet szexeltem már életemben mint ő.
Egy másik azt mondta hogy fergeteges, soha nem volt még ilyen jó neki senkivel... mondjuk ő egy kissé karótnyelt, hívő pasi volt.
Észreveszik ha tapasztalt vagy, de nem kell attól még tudniuk hogy mennyi volt.
Semmi közük hozzá.
Pont annyi, amennyi kellet és kész.
Nem akart 41. lenni :(
Amúgy én nőként nem amiatt offolnék ki valakit, mert annyira ítélkező vagyok, hanem mert ha évente valakinél jön-megy mondjuk 5-6 különböző ember, akkor vagy nagyon szereti a változatosságot, amit 1 ember úgyse tud kielégíteni, vagy nagyon rossz emberismerő hogy folyton átverik, vagy kötődési problémás, vagy ezek együtt.
Normális ember szerintem átgondolja, hogy mibe vág bele.
Hiába pontoztátok le az #24-es válaszom.
Akkor sem fogok feleségül venni olyan nőt, aki több, mint 40 pasival szexelt.
Feleségnek mást képzelek el, nem ilyen embert.
A pasiknál miért elfogadott? Nőknél miért nem?
Kérdező! Ha 40-nel esett jól, akkor legyen 40. Te életed, te dolgod. Annyi, hogy a jövőben azért ezt ne reklámozd. Hidd el, ha te nem hozod fel a témát, a pasik nem fogják megkérdezni maguktól. Add önmagad, és a személyiséged vagy elvarázsolja vagy nem működik alapból a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!