Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, előfordult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, előfordult olyan, hogy azért nem jártatok egy pasival, mert bevallotta vagy megtudtátok róla, hogy biszex vagy legalábbis benne van a hajlam?

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Nem, hála Istennek.

De ha előfordult volna, akkor azonnal szakítok.

Evidens.

2023. dec. 8. 01:10
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Én nem offolnám csak ezért
2023. dec. 8. 02:04
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Egyből, kapcsolaton belül is.
2023. dec. 8. 02:34
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Nem bevallotta, hanem olyanokart akart az ágyban amik nekem undorito. Pl a nő nyuljon a s.ggébe meg ilyenek.
2023. dec. 8. 05:49
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Nem fodult ilyen elő, és nem is fog. Senkit sem ítélek el a szexualitásáért.
2023. dec. 8. 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

Attól függ: ettől még monogám? Én is biszexuális nő vagyok, és ha úgy is tud teljes és boldog életet élni hogy velem van, akkor nincs semmi gond, mert miért lenne? Volt akikkel volt korábban, aztán ennyi.

Ha kitalálja hogy megcsalna néha mert neki kell a másik nem, akkor nem

2023. dec. 8. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt ilyen, de ha lett volna, szakítok, mert én nem tudom kielégíteni a többlet igényeit, mert én fix hogy nem fogom s...gbe dugni semmivel, és azt sem engednèm hogy ő tegye velem, miközben azt képzeli hogy egy pasival kefél.
ápr. 13. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!