Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet benne valami meleg hajlam?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom.. 26éves, kb 1 komoly kapcsolata volt ezidáig. Azt veszem észre rajta hogy nagyon keresi a megfelelő lányt, viszont sok olyan nőt is visszautasított már akik tényleg főnyeremények lettek volna, szépek, okosak , diplomás nők, jófejek, bármiről lehetett velük beszélgetni. A barátom is így beszél róluk, hogy nem volt velük különösebben semmi baj (szexeltek is), csak amikor oda került volna a sor h összejönnek, a barátom mindig jött azzal a kifogással hogy van valami "hang" a fejében ami azt súgja hogy nem működne. Teljesen értetlenül állok előtte, mert mindig azon lelkizünk hogy mennyire vágyik már egy társra, és lennének megfelőlő emberek is akik vevők lennének rá, de ő mégsem megy bele..

Majd nemrég volt egy olyan megszólalása...mesélte az előző esti buli sztoriját, és azt mondta hogy olyan volt a pultossrác a szórakozóhelyen h őt még ő is hazavitte volna..majd visszaemlekeztem és már többször küldött modell hapsikról képeket hogy milyen jól néznek ki. És tegnap is valami nagyon fancy vacsorán volt két sráccal...

Tudom ne foglalkozzak más életével, az ő dolga stb...most ez mégis szöget ütött a fejembe. Szerintetek lehet benne valami, vagy márcsak ennyire belefáradt a barátnőkeresésbe?

2019. dec. 6. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Lehet.
2019. dec. 6. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Küldj neki te is valami csókáról képet és mond, hogy jajj, de jó pasi stb. és várd meg a reakcióját, írj olyanokat, hogy de kívánod stb. és véletlen ejtsd meg, hogy biztos te is, ha elkezdi kiadni magát, akkor biztos bi, de még az is elképzelhető, hogy full homokos csak álca barátnőt keres és ezért nem volt neki komolyabb kapcsolata, mert mikor rájött annál az egynél ott érezte ez nem fog menni neki...
2019. dec. 6. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Akár...

De az ő dolga, nem kell kutakodni.

2019. dec. 6. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat...:)

3as igen az o dolga, mint le is irtam :) de a baratom , es surun hallgatom a lelkizeset es jott egy ilyen gondolat ami segitene megerteni mi jatszodik le benne esetleg ugy tudok tanacsot adni neki:) kivancsi voltam kivulallok mit vonnak le egy ilyen viselkedesbol

2019. dec. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!