Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbben miért ilyen elutasítóak a melegekkel (homoszexuálisokkal)?
Én 18 éves meleg (homoszexuális) fiú vagyok. Már 2 éve van egy stabil kapcsolatom.
Sajnos még mai napig is hallom, hogy a korábbi barátaim valamint osztálytársaim sokszor még az Ő szüleik is összesúgnak mögöttünk.
Miért van az, hogy egy heteró (fiú-lány) pár ha kézenfogva megy az utcán vagy épp csókot "vált" senki nem bámulja meg őket, míg ha ezt egy MELEG (fiú-fiú) pár csinálja már megbámulják ill. /negatív/ megjegyzéseket tesznek rájuk?
"vagy épp csókot "vált" senki nem bámulja meg őket"
De igen. Ők is zavaróak. Egy futó puszi vagy gyors csókkal nincs baj se heterónál, se homo-nál. Az viszont mindkettőnél rémes mior nekiállnak közterületen a nyalifalikának. Nem oda való.
Amúgy nekem bajom nincs velük... Addig amíg nem támadnak "olyan" gondolataik.
Én elfogadom a melegeket, de ugyanakkor azt gondolom hogy természetellenes dolog.
1. Nem akarom megölni, megverni, bántani őket.
2. Szerintem a szűkebb családjuknak el kellene fogadnia őket.
3. Az egyetemen van két meleg csoporttársam is. 5-en vagyunk fiúk a szakon, abból 2 meleg. Érdekes módon jóban vagyok velük és napi szinten beszélgetünk. Egyénként nincs velük bajom, csak pl. nagy hangos csoportként, akik felvonulgatnak abban a sok provokáló jelmezben. Hagy legyen már jogom ahhoz, hogy ez zavarjon.
21/F
Szóval...ha nem eszem meg a pacalt, mert undorodom tőle, akkor az azt jelenti, hogy látens pacalimádó vagyok?
hmmmm érdekes
Én szerintem mindenkinek a saját joga "eldönteni", hogy kit és miként szeret. Ha egy fiú egy másik fiú mellett találja meg a boldogságot akkor legyenek Ők is ugyan olyan boldogok mint egy heteró (fiú-lány) szerelmes pár.
Ha nem súgnak össze a folyton "nyalakodó" fiatal heteró párok mögött akkor ne súgjunk össze ha ezt egy meleg pár csinálja.
6,
miért "érdekes módon" vagy jóban velük?
nekem sose fordul meg a fejemben (maximum ha tetszik valaki), hogy kikkel fekszik le milyen felállásban. így is rengeteg hülyével és kevés érdekes emberrel találkozom, aminek nincs köze ahhoz, hogy a segglyukukat is használják-e szexelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!