Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbben miért ilyen elutasítóak a melegekkel (homoszexuálisokkal)?

Figyelt kérdés

Én 18 éves meleg (homoszexuális) fiú vagyok. Már 2 éve van egy stabil kapcsolatom.

Sajnos még mai napig is hallom, hogy a korábbi barátaim valamint osztálytársaim sokszor még az Ő szüleik is összesúgnak mögöttünk.

Miért van az, hogy egy heteró (fiú-lány) pár ha kézenfogva megy az utcán vagy épp csókot "vált" senki nem bámulja meg őket, míg ha ezt egy MELEG (fiú-fiú) pár csinálja már megbámulják ill. /negatív/ megjegyzéseket tesznek rájuk?

2015. jan. 20. 21:00
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Azért,mert nem is ismerik őket.

Azt hiszik,hogy a melegek valami nagyvárosi "dívák",akik kaszinóba járnak,meg night klubbokba járnak a héten 6szor.

2015. jan. 22. 04:07
 32/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm az új válaszokat.

#25: Neked külön köszönöm, hogy saját pozitív ill. negatív tapasztalatot is írtál. (F/F)

#26: Te mind a másik NEM (lány) hasonló helyzetben levő tagjának tapasztalata miatt nagyon fontos ebben a témában. (L/L)

2015. jan. 22. 14:12
 33/43 A kérdező kommentje:

Remélem még érkeznek válaszok a kérdésemre. Mert mindenki véleménye érdekel!

DE KÉREM MINDEN OLYAN SZEMÉLY KÍÉLJEN MEG A HOZZÁSZÓLÁSÁTÓL, AKI RÖGTÖN A HOMOSZEXUÁLISOK ELLENI GYILKOSSÁGRA "BUZDÍTANA" MÁSOKAT! (Persze értem, hogy ez is "csak" egy vélemény.)

2015. jan. 22. 14:15
 34/43 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott egy idézet, ami tudom hogy nem válaszol a kérdésre.

Légy őszinte és légy mindig vidám .

Nem éri meg mások miatt szenvedni . Éld az életed, ahogy neked jól esik . Nem másoknak kell

megfelelni , csak magadnak . Tedd

azt ami jólesik , légy örült mindig, de

csak egy kicsit.

2015. jan. 23. 05:32
 35/43 anonim ***** válasza:
14/f meleg
2015. jan. 23. 05:34
 36/43 anonim válasza:

#34-#35

Szerintem ebben az idézetedben teljesen benne van az amit gondolsz és teljesen tükrözi a véleményedet valamint szerintem nagyon is ide való idézet.

2015. jan. 23. 10:23
 37/43 anonim válasza:
Szerintem sem egy meleg sem egy hetero párnak nem kéne nyilvános helyen csókolóznia, a kézen fogva járással szerintem nincs semmi baj. Ez a rasszizmus szinte csak itt Magyarországon van, mert befásult köcsögök itt az emberek -_-
2015. jan. 23. 14:14
 38/43 anonim válasza:
Ez szerintem egy nagyon rossz beidegződés az emberek többségében.
2015. jan. 23. 15:37
 39/43 anonim válasza:

(#25 vagyok)

#37: Ezt a vehemensnek talán nem mondható véleményt is el lehet fogadni.

#38: Ebben szerintem teljesen igazad van!

2015. jan. 24. 19:41
 40/43 anonim válasza:

Előző vagyok:

Szerintem nem kellene kettső mércét alkalmazni a heteroszexuálisokkal és a homoszexuálisokkal kapcsolatban. Ha elfogadja a társadalom az egyiket viselje (és fogadja) el a másikat is.

Ráadásul vagy egy harmadik csoport is a szexualitás terén, mégpedig a BISZEXUÁLISok.

Az egyik legjogg fiú haverom is biszexuális. Ami ugyebár azt jelenti, hogy mind a két nemhez vonzódik.

2015. jan. 24. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!