Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbben miért ilyen elutasítóak a melegekkel (homoszexuálisokkal)?
Én 18 éves meleg (homoszexuális) fiú vagyok. Már 2 éve van egy stabil kapcsolatom.
Sajnos még mai napig is hallom, hogy a korábbi barátaim valamint osztálytársaim sokszor még az Ő szüleik is összesúgnak mögöttünk.
Miért van az, hogy egy heteró (fiú-lány) pár ha kézenfogva megy az utcán vagy épp csókot "vált" senki nem bámulja meg őket, míg ha ezt egy MELEG (fiú-fiú) pár csinálja már megbámulják ill. /negatív/ megjegyzéseket tesznek rájuk?
Azért,mert nem is ismerik őket.
Azt hiszik,hogy a melegek valami nagyvárosi "dívák",akik kaszinóba járnak,meg night klubbokba járnak a héten 6szor.
Köszönöm az új válaszokat.
#25: Neked külön köszönöm, hogy saját pozitív ill. negatív tapasztalatot is írtál. (F/F)
#26: Te mind a másik NEM (lány) hasonló helyzetben levő tagjának tapasztalata miatt nagyon fontos ebben a témában. (L/L)
Remélem még érkeznek válaszok a kérdésemre. Mert mindenki véleménye érdekel!
DE KÉREM MINDEN OLYAN SZEMÉLY KÍÉLJEN MEG A HOZZÁSZÓLÁSÁTÓL, AKI RÖGTÖN A HOMOSZEXUÁLISOK ELLENI GYILKOSSÁGRA "BUZDÍTANA" MÁSOKAT! (Persze értem, hogy ez is "csak" egy vélemény.)
Eszembe jutott egy idézet, ami tudom hogy nem válaszol a kérdésre.
Légy őszinte és légy mindig vidám .
Nem éri meg mások miatt szenvedni . Éld az életed, ahogy neked jól esik . Nem másoknak kell
megfelelni , csak magadnak . Tedd
azt ami jólesik , légy örült mindig, de
csak egy kicsit.
#34-#35
Szerintem ebben az idézetedben teljesen benne van az amit gondolsz és teljesen tükrözi a véleményedet valamint szerintem nagyon is ide való idézet.
(#25 vagyok)
#37: Ezt a vehemensnek talán nem mondható véleményt is el lehet fogadni.
#38: Ebben szerintem teljesen igazad van!
Előző vagyok:
Szerintem nem kellene kettső mércét alkalmazni a heteroszexuálisokkal és a homoszexuálisokkal kapcsolatban. Ha elfogadja a társadalom az egyiket viselje (és fogadja) el a másikat is.
Ráadásul vagy egy harmadik csoport is a szexualitás terén, mégpedig a BISZEXUÁLISok.
Az egyik legjogg fiú haverom is biszexuális. Ami ugyebár azt jelenti, hogy mind a két nemhez vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!