Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbben miért ilyen elutasítóak a melegekkel (homoszexuálisokkal)?
Én 18 éves meleg (homoszexuális) fiú vagyok. Már 2 éve van egy stabil kapcsolatom.
Sajnos még mai napig is hallom, hogy a korábbi barátaim valamint osztálytársaim sokszor még az Ő szüleik is összesúgnak mögöttünk.
Miért van az, hogy egy heteró (fiú-lány) pár ha kézenfogva megy az utcán vagy épp csókot "vált" senki nem bámulja meg őket, míg ha ezt egy MELEG (fiú-fiú) pár csinálja már megbámulják ill. /negatív/ megjegyzéseket tesznek rájuk?
8:
A férfiak nagyon is elfogadóak a leszbikusok, főleg a csinos leszbikusok felé.
Én úgy vagyok evvel a kérdéssel, hogy mindenki azzal lesz boldog akivel akar.
Te is írod, hogy már 2 éve együtt vagytok. Ez már ilyen fiatalon ilyen társadalmi "ellenszélben" NAGYON SZÉP idő!
Ne foglalkozzál azzal, hogy az "idegenek" és az ismeretlenek mit mondanak csak azzal, hogy Te illetve a Barátod egymás ellen mit éreztek.
Sok boldogságot Nektek!
12,
abban bíznak, hogy valami szaftosat kapnak tőlük.
máskülönben nem hiszem, csak nyálcsorgatásra kellenek: két nő biztos izgatóbb, mint egy nekik.
#16 vagyok.
#11: Az már nagy balszerencse, hogy ha valaki megtetszik és ezt jelzed az érintett (fiú/lány) felé és kiderül róla, hogy a saját neméhez vonzódik.
Ne foglalkozz a negatív megjegyzésekkel. Csak azzal foglalkozzál, hogy Te mit érzel a barátod iránt.
A szüleid egyébként, hogyan reagáltak amikor bejelentetted, hogy meleg vagy?
Én nem ítélem el a melegeket. Azonban azzal egyetértek, hogy egy futó puszi vagy egy futó csókkal nincs bajom. Az viszont egyik esetben sem elfogadható, hogy állandóan egymást "nyalják-falják" egymást.
Az viszont még érdekesebb, hogy a heterókkal sokkal elnézőbbek az emberek mint a homoszexuálisokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!