Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbben miért ilyen elutasítóak a melegekkel (homoszexuálisokkal)?

Figyelt kérdés

Én 18 éves meleg (homoszexuális) fiú vagyok. Már 2 éve van egy stabil kapcsolatom.

Sajnos még mai napig is hallom, hogy a korábbi barátaim valamint osztálytársaim sokszor még az Ő szüleik is összesúgnak mögöttünk.

Miért van az, hogy egy heteró (fiú-lány) pár ha kézenfogva megy az utcán vagy épp csókot "vált" senki nem bámulja meg őket, míg ha ezt egy MELEG (fiú-fiú) pár csinálja már megbámulják ill. /negatív/ megjegyzéseket tesznek rájuk?

2015. jan. 20. 21:00
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

8:

A férfiak nagyon is elfogadóak a leszbikusok, főleg a csinos leszbikusok felé.

2015. jan. 20. 21:18
 12/43 anonim ***** válasza:
55%
Valóban ki lehetne osztani itt pár kötelet azoknak ,akik nem tudják ennek mi az oka ,csak itélkeznek .Itt is látni mennyi buta heteró él a földön .
2015. jan. 20. 21:18
 13/43 anonim válasza:
100%

Én úgy vagyok evvel a kérdéssel, hogy mindenki azzal lesz boldog akivel akar.

Te is írod, hogy már 2 éve együtt vagytok. Ez már ilyen fiatalon ilyen társadalmi "ellenszélben" NAGYON SZÉP idő!

Ne foglalkozzál azzal, hogy az "idegenek" és az ismeretlenek mit mondanak csak azzal, hogy Te illetve a Barátod egymás ellen mit éreztek.

Sok boldogságot Nektek!

2015. jan. 20. 21:23
 14/43 anonim ***** válasza:

12,

abban bíznak, hogy valami szaftosat kapnak tőlük.

máskülönben nem hiszem, csak nyálcsorgatásra kellenek: két nő biztos izgatóbb, mint egy nekik.

2015. jan. 20. 21:23
 15/43 anonim válasza:
Sok boldogságot Nektek! Tudom, hogy minden negatív megjegyzés ilyenkor rosszul esik. (Ez bármilyen más dolog esetében is így van.) De ezeket próbáld/próbáljárok meg figyelmen kívül hagyni.
2015. jan. 20. 21:26
 16/43 anonim válasza:

#16 vagyok.

#11: Az már nagy balszerencse, hogy ha valaki megtetszik és ezt jelzed az érintett (fiú/lány) felé és kiderül róla, hogy a saját neméhez vonzódik.

2015. jan. 20. 21:29
 17/43 anonim válasza:

Ne foglalkozz a negatív megjegyzésekkel. Csak azzal foglalkozzál, hogy Te mit érzel a barátod iránt.

A szüleid egyébként, hogyan reagáltak amikor bejelentetted, hogy meleg vagy?

2015. jan. 20. 21:32
 18/43 anonim válasza:
Szerintem mindenki a saját szerelmi kapcsolatával foglalkozzon és ne mások kapcsolataival.
2015. jan. 20. 21:35
 19/43 anonim válasza:

Én nem ítélem el a melegeket. Azonban azzal egyetértek, hogy egy futó puszi vagy egy futó csókkal nincs bajom. Az viszont egyik esetben sem elfogadható, hogy állandóan egymást "nyalják-falják" egymást.

Az viszont még érdekesebb, hogy a heterókkal sokkal elnézőbbek az emberek mint a homoszexuálisokkal.

2015. jan. 20. 21:44
 20/43 anonim ***** válasza:
13%
Mert gusztustalan, természet és erkölcsellenes, emberellenes, ráadásul mindenhonnan ez folyik. Az elfogadás NEM egyenlő a propagálással. Az elfogadás számomra azt jelentené, hogy akiről VÉLETLEN KIDERÜL hogy meleg, azt nem akasztjuk fel és lőjük agyon ott helyben.
2015. jan. 20. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!