Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbben miért ilyen elutasítóak a melegekkel (homoszexuálisokkal)?

Figyelt kérdés

Én 18 éves meleg (homoszexuális) fiú vagyok. Már 2 éve van egy stabil kapcsolatom.

Sajnos még mai napig is hallom, hogy a korábbi barátaim valamint osztálytársaim sokszor még az Ő szüleik is összesúgnak mögöttünk.

Miért van az, hogy egy heteró (fiú-lány) pár ha kézenfogva megy az utcán vagy épp csókot "vált" senki nem bámulja meg őket, míg ha ezt egy MELEG (fiú-fiú) pár csinálja már megbámulják ill. /negatív/ megjegyzéseket tesznek rájuk?

2015. jan. 20. 21:00
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
81%

"akiről VÉLETLEN KIDERÜL hogy meleg, azt nem akasztjuk fel és lőjük agyon ott helyben."

Hü, de jófejek vagyunk mi. Nem lőjük agyon ott helyben? Hanem? Először tárgyalása is lesz, és majd csak utána lőjük agyon? Vagy ez így hogy?

Kérdező, valószínűleg azért, mert nincsenek önálló gondolataik, viszont sokszor hallották, hogy "a homoszexualitás természetellenes", vagy "semmi baj velük addig, míg a négy fal közt csinálják", vagy "a homoszexualitás gusztustalan". Ez évezredes berögződés, a kereszténység elterjedése hozta meg az agyhalottságot. Nem lehet ezt gombnyomásra megváltoztatni.

Amúgy lehet, azért van annyi meleg mostanában, mert a Föld érzi, hogy kezdünk sokan lenni. Járványok már nincsenek, háborúk se nagyon, szóval a természetes szelekciót kell valahogy segítségül hívni a túlszaporodás ellen.

2015. jan. 20. 23:06
 22/43 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm mindenkinek a válaszát.

A kérdésre alig 0,5 nap alatt érezett 22 válasz jól mutatja, hogy a társadalomba meglevő (nem mellesleg engem is érintő) problémára "mutattam" rá.

#1: Azt oda valónak és erkölcsösnek találod amikor az utcán egy heterószexuális pár folyton "nyalja-falja" egymást?

#2: A heteróknak miért lehet azt utcán csinálni amit a homoszexuálisoknak nem?

#3: Sajnos Én nem azt tapasztalom. Amig a csókolózó, puszit váltó heteró párok mellett lazán elmegy mindeni, addig ahányszor Én és a barátom megcsókoljuk egymást annyiszor megszólnak minket.

#4, #6: Az a baj, hogy kevés az ilyen felfogású ember ill. fiatal a társadalomba.

#5; #21: Azért nem kellene mindjárt gyilkosságra búzdítani a melegekkel kapcsolatban. (Itt a köteles akasztás és az agyonlövésre gondolok.)

#7: Ezt mire alapozod? ("Általában azok utálják a melegeket, akik látens melegek")

#8: Ezt mire alapozod? ("szerintem elsősorban a férfiakat zavarja. nem akarnak gyanúba keveredni.")

#10, #14, #19, #20: Köszönöm a pozitív hozzászólásotokat.

#16 (#17): Teljesen igazad van!

#18: Te válaszodat is köszönöm.

A kérdésedre ("A szüleid egyébként, hogyan reagáltak amikor bejelentetted, hogy meleg vagy?") válaszolva: Először elfogadónak tűntek. Mint utóbb kiderült akkor viccnek fogták fel. Amikor először vittem haza a barátomat akkor látták be, hogy nem vicceltem. Eleinte a kapcsolat ellen voltak, de amikor látták, hogy boldog vagyok a barátommal akkor elfogadták a kapcsolatunkat.

#22: Ezért ezt a dolgot így filozófiailag és természet tudományos alapon megalapozni nehéz. Ugyan látok benne rációt, de tény, hogy a két legnépesebb ország (India, Kína) még mindig nagy mértékbe szaporodik.

Reménykedek benne, hogy még érkeznek vélemények (akár tapasztalatok) a kérdésemre.

2015. jan. 21. 10:24
 23/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne foglalkozz másokal!

Én elfogadom a másságot,senki sem tehet róla.

Ha 2en boldogok vagytok legyetek boldogok ,és ne a mások negativ véleményével foglalkozatok.

Minden jót kívánok neked,sok boldogságot!

Mert jogod van boldognak lenni!

2015. jan. 21. 12:38
 24/43 anonim ***** válasza:
77%

azért frusztrál sok embert a melegek létezése, mert:

-látens homoszexuálisok

-látens homoszexuálisok neveltjei, akik esetenként még a csajoknál is sikertelenek, és mindent megtesznek azért, nehogy homokosnak higgyék őket a hasonszőrű látens homokosok.

A látencia, ami az öngyűlöletből fakad a több évszázados keresztény rémuralom, illetve egyéb monoteista vallások dogmatikus társadalomhomogenizáló tanainak eredménye. Az "erkölcs" szó is egy viselkedésmintázatot takar, amit a monoteista egyházak kötelezővé tettek az alávetett embercsoportok számára a könnyebb sarcolhatóság, kontrollálhatóság érdekében. Valamint a "természetes" szó valódi jelentését is eltorzítva használják, "a vallási tanoknak megfelelő" értelmet aggatva rá. Miközben a természet a teljes univerzumot jelenti, és minden abban előforduló dolgot, így a homoszexualitást is.

Sajnálatos módon sokan még mindig a klerikális arisztokrácia elnyomatásában élnek annak ellenére, hogy napjainkban már nem lenne kötelező. :) Az elmúlt évszázadok visszavonhatatlanul megtörténtek velünk, beleivódtak a társadalom tudatába és a sebek máig nem gyógyultak be, sok idő kell, míg a mérgezés távozik a szervezetből.

További frusztrációs tényező az ilyen gyengeelméjű emberek számára az, hogy a gyűlöletük, illetve dogmáknak megfelelő önszabályozásuk nem kerül jutalmazásra, illetve gyűlöletük tárgyai nem nyerik el "méltó" büntetésüket, mint ahogy azt az emberiség megszokhatta a sötét évszázadokban. Ebből táplálkozik az a sötét agressziójuk, ami szerencsére ostobasággal is vegyül, hiszen a gondolkodásra képes, felvilágosult elméjű, valamit önmaguk szexualitásában biztos egyének közül nem kerülhetnek ki gyűlölködő elemek és homofóbok, mert hiányzik az ahhoz kellő frusztráció.

2015. jan. 21. 13:30
 25/43 anonim válasza:

Én 22 éves leszek. Én is meleg vagyok.

Ne foglalkozzatok a külső nyomással, mert arra előbb-utóbb rámehet a kapcsolatotok. (Ez Tapasztalat!)

Az első barátommal kb. 9 hónapig voltunk együtt, de végül a szülei és a nagyszülei valamint a "barátai" részéről jövő negatív megjegyzések (amiket Ő felvett Én viszont nem) előbb egyre nagyobb vitákhoz, majd később szakításhoz vezettek.

A mostani barátommal már több mint 2,5 éve vagyunk együtt. Ő is és Én is amennyire tudjuk kizárjuk az idegenek megjegyzéseit. Hál'Istennek mind a kettőnk szülei elfogadták már az elején a kapcsolatunkat.

#6: A melegfelvonulással kapcsolatban egyetértek Veled. Én is felesleges magamutogatásnak és egyébként a homoszexuálisokkal szembeni társadalmi ellenszenv megemelésének tartom.

2015. jan. 21. 15:26
 26/43 anonim ***** válasza:

azert mert magukat kulonbnek gondoljak,illetve maradi felfogasuk van. elhiszem hogy kellemetlen,nekem is az amikor a parommal kezenfogva setalunk,de vegulis jol mosolygok,orulok hogy nem vagyok olyan mint a tobbi ember, ti is fogjatok fel igy.

L/L

2015. jan. 21. 16:29
 27/43 anonim ***** válasza:
7. vagyok. szerintem te is látod, hogy a hetero férfiak nagy része a melegséget égőnek gondolja, ezen nincs mit magyarázni.
2015. jan. 21. 22:32
 28/43 anonim ***** válasza:

#21: A melegek szamanak aranya a tortenelem soran mindig (nagyjabol) valtozatlan volt, es ez most is igy van. Annak oka, hogy azt hiszed, egyre nagyobb aranyban leteznek melegek csupan csak annyi, hogy a tarsadalom egyre elfogadobb es egyre tobben vallaljak fel magukat.

Kerdezo: Az egyik legjelentosebb oka a tevhitek, amiket sokan barmifele bizonyitas nelkul

2015. jan. 21. 23:12
 29/43 anonim ***** válasza:

el is hisznek. A nyugati orszagokban ezeken a tevhiteken mar csak rohognek, hogy mekkora badarsagok eszek.

Egy masik jelentos oka a kereszteny vallas. Homoszexualisok bune igy, homoszexualisok bune ugy. Azonban arra nem gondolnak, hogy a hazassagtores, a hazassag elotti kozosules, stb is bun, csak azok valamiert nem kaptak ekkora figyelmet.

Tovabba vannak akik maguk is melegek, csak ok ezt olyannyira nem tudjak felfogni, hogy inkabb mas melegek eletet is megkeseritik (inkabb csak megprobaljak megkeseriteni)

2015. jan. 21. 23:19
 30/43 anonim ***** válasza:

"Az elfogadás számomra azt jelentené, hogy akiről VÉLETLEN KIDERÜL hogy meleg, azt nem akasztjuk fel és lőjük agyon ott helyben."

Mekkora egy féreg vagy.

2015. jan. 22. 04:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!