Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexualitás? Elmondani vagy sem? Egyszerre vagy külön-külön? (tini fiúk)
Én 18 éves leszek, az öcsém 15 éves múlt. Én már 12 éves korom óta sejtettem és 13 éves korom óta egyértelműen tudom, hogy a fiúkhoz vonzódom. Több futó (néhány hetes) kapcsolatom volt korábban. Most viszont már 1,5 éve stabil kapcsolatom van.
Az öcsém szintén már 13 éves kora óta tudja, hogy a saját neméhez vonzódik. Van egy fiú akivel október óta járnak.
A szüleinknek még ne mertük elmondani. (Bár elvileg nincs ellenszenv bennük a melegekkel szemben.
Szerintetek mondjuk el nekik? Hogyan mondjuk el? Jobb lenne egyszerre vagy inkább külön-külön?
Ti hogyan reagáltatok amikor a gyereketek ilyennel állt elétek?
Tapasztalatokat, tanácsokat előre is köszönöm ill. köszönjük.
Nincs gyerekem, és nem futok össze sűrűn melegekkel, de osztom a "ha nem az én lukamra játszanak akkor nincs gond" véleményt, azaz teljes értékű embernek tartom őket HA nem a magamutogató életet élnek. Gondolok itt a Budapest Pridera.
20/f
Előbb-utóbb mindenképp túl kell esni rajta. Viszont én a helyedben felkészülnék arra, hogy ha nem veszik gördülékenyen, elsősorban te leszel hibáztatva, mert te voltál az idősebb, biztos te voltál az is, aki befolyásolta az öccsét, hogy ez milyen jó dolog, még akkor is, ha ez egyértelműen hülyeség, illetve felesleges vádaskodás.
Nincs ebben semmi szégyellnivaló. A másik lehetőség, amit tehetsz, és kíméletesebb az az, ha szoktatod őket. Hívd át a barátodat, legyetek ketten sokat, mint jó barátok. Ha nagyon-nagyon sokat lesztek otthon ketten, viszonylag rövid időn belül szerintem sejteni fogják a szülők, hogy valami "más" van a levegőben.
Huhuhúú! xDD Jó kombó.
Hát szerintem készüljetek fel a legrosszabbra, főleg ha csak ketten vagytok testvérek (a kérdésből nem derül ki egyértelműen). A szülők hajlamosak egy ilyen hírt nagy érzelemhullámzással fogadni, még akkor is, ha csak egy gyerekük meleg.
Valóban jobb minél hamarabb túlesni a dolgon, főleg hogy mindketten párkapcsolatban éltek. Talán egyszerre volna jobb. Ha külön-külön mondanátok el, akkor elkezdenének reménykedni, hogy "Na majd a másik fiunk tovább viszi a család nevét...". Ez természetesen tök jó lenne egy darabig, dehát nyilván a másikotoknak is vallania kell előbb-utóbb. Talán felesleges elodázni a második sokkot. Dupla vagy semmi.xDDD
Igen.Álljatok szüleitek elé mindenképpen.
Ha biztosak vagytok magatokban,a hozzátok közelállóknak is tudniuk kell.Ne maguktól jöjjenek rá.
Jobb,ha az őszinteség működtet egy családot,nem pedig a hazugság.
Kívánok hozzá Erőt!
Szüleiteknek pedig megértést és türelmet!
előző, mert hülye vagy, azért.
kérdező, nem a te anyud írta ki ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Nem! Nem is írhatta ki mert Ő még Rólam sem tudja, hogy meleg vagyok, nem hogy az öcsémről. A linken olvasható kérdésből meg az derül ki, hogy az idősebbik fiúról mér régen tudják a szüleik ezt a dolgot. A kisebbnél meg csak tartanak tőle, de eddigi "nyomozgatás" az ellenkezőjét bizonyítja/bizonyíthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!