Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexualitás? Elmondani vagy sem? Egyszerre vagy külön-külön? (tini fiúk)
Én 18 éves leszek, az öcsém 15 éves múlt. Én már 12 éves korom óta sejtettem és 13 éves korom óta egyértelműen tudom, hogy a fiúkhoz vonzódom. Több futó (néhány hetes) kapcsolatom volt korábban. Most viszont már 1,5 éve stabil kapcsolatom van.
Az öcsém szintén már 13 éves kora óta tudja, hogy a saját neméhez vonzódik. Van egy fiú akivel október óta járnak.
A szüleinknek még ne mertük elmondani. (Bár elvileg nincs ellenszenv bennük a melegekkel szemben.
Szerintetek mondjuk el nekik? Hogyan mondjuk el? Jobb lenne egyszerre vagy inkább külön-külön?
Ti hogyan reagáltatok amikor a gyereketek ilyennel állt elétek?
Tapasztalatokat, tanácsokat előre is köszönöm ill. köszönjük.
Tegnap este itthon vacsora után elbeszélgettünk az öcsémmel és megegyeztünk, hogy HÉTVÉGÉN EGYSZERRE MINDENT ELMONDUNK A SZÜLEINKNEK!
Reméljük a legjobbakat!
Szerintetek ez így biztosan jó lesz?
Én első sorban annak örülnék, hogy a gyermeke(i)m megbízik bennem és még egy ilyen egyébként NEHÉZ dolgot is el mer mondani. Én biztos elfogadnám!
Az is biztos, hogy kiváncsi lennék a párjára is!
Előző vagyok:
Végre összeszedtétek a bátorságotokat és készen álltok arra, hogy mindent elmodjatok a szüleiteknek.
Előző vagyok:
Sok sikert a szüleitekkel való beszélgetéshez. Sok boldogságot az életbe!
A #11 kommentedben írod, hogy "immáron 10 éve osztálytársam és mindig is a legjobb haverod volt." valamint a kérdésedben is írod, hogy: "Most viszont már 1,5 éve stabil kapcsolatod van."
Mindez azért bennem legalábbis fel vet egy másik kérdést:
A suliban tudják, hogy meleg(ek) valamint egy pár vagytok vagy ott is titkoljátok?
Előző vagyok!
Remélem azért a fejleményekről is beszámolsz itt?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!