Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem felé, hogy komolyak a szándékaim? {meleg kérdés} (többi lent)
19/f/m vagyok. Van egy szintén meleg osztálytársam. Én már rég érzem, hogy szeretem. Amikor mellettem van boldog vagyok, amikor nincs a közelembe akkor hiányzik. Évelején elérte, hogy padtársak legyünk. (Ennek én örültem, mert legalább órán a lehető legközelebb lehetek hozzá.)
Ő is többször megpróbált már flörtölni és szemezni velem és én is vele.
Sokszor úgy érzem, hogy én is bejövök neki.
Hogyan mondjam el neki, hogy egyáltalán nem közönbös a számomra? Hogyan deríthetném ki, hogy pontosan mit érez irántam ha egyáltalán érez valamit?
Tanácsotokat előre is köszönöm.
Először négyszemközt beszélj vele. Ne rögtön azzal indíts, hogy szerelmes vagyok beléd, hanem inkább visszafogottabban: pl. nagyon bejösz nekem/tetszel nekem/nagyon kedvellek.
Háhta megnyílik. Ha rögtön azzal támadod le, hogy szerelmes vagy belé, lehet hogy megriad.
Mindenképp beszélj vele!
DRUKKOLOK!
24/m/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!