Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudnék társkeresőre regisztrálni. Ti?
Este inkább találkozzunk egy kávézóban. Te hozod a barátnőidet, én a barátaimat. Aztán mi vagyunk olyan tökösek, hogy odalépünk hozzátok ha szimpatikusak vagytok. Ez az érvem az ellen, hogy nem regisztrálunk ilyen fosokra.
Egy embernek beletudsz szeretni az írásába? Hangjába, a mozgásába, pillantásába, és a kisugárzásába szeretsz bele, nem a jól beállított képeibe meg a nyálas dumába... aztán mikor élőben meglátod, rögtön el is hányod magad, 10ből 10szer, mert köze sincs a képekhez amit felrakott magáról.
Én ugyan már voltam felhasználó pár hónapig, de többet nem lennék rá képes. A férfiak legundorítóbb rétegével találkoztam, ostoba, perverz, beteg moslékkal, a társadalom szennyével. Persze, volt egy-két rendes, de normális ember belátja, hogy szénakazalban keres tűt... Ég és fölg a különbség az általam személyesen ismert fiúk, férfiak és az ottani alakok között. Akiket ismerek, tök átlagos, normális emberek, normális értékrenddel, normális élettel. Nyilván ezt vártam ott is, ezzel regisztráltam. Erre kiderült, hogy azoknak az embereknek az, amit én a valóságban tapasztaltam, exra és irreális elvárás már...
Nem akarok senki felett ítélkezni, de a többség társkeresőn nem azért van, mint én, hogy nem jut ideje/türelme eljárni ismerkedni és ahol gyakran megfordul a kötelességei miatt, nincsenek vagy foglaltak a férfiak szinte kivétel nélkül (vagy nem egy korosztály vagyunk). A többség azért szorul oda, mert társadalmi/szociális szempontból inkompetens, a viselkedése a társadalom számára nem elfogadható, az, ahogy az emberek felé közeledik (ha egyáltalán közeledik) erősen sérti a normákat (gondolok itt az exhibicionistákra és a zaklatókra, rengeteg van ott belőlük. A többség azért van ott, mert beszorult a 4 fal közé, esetleg elmegy a gyárba néha, de a valós világgal az életmódja és a lelki betegségei miatt megszakadt a kapcsolata. VAGY van kapcsolata, de amire vágyik, az nem szokványos... Hányan sunnyognak szeretőt keresve, hányan akarnak eltartottat/eltartót keresni, hány a beteg fäsz, aki tizenéves lánykákra vágyik... A hétköznapi életben rendes férfiak, aztán hazaérnek és kezdődik ez az őrület a neten, olykor a család háta mögött.
Én ebből a világból hamar vissza akartam menekülni a való világba. A társkeresők ugyan nem a deep/darkweb részei, de kétségkívül egy zárt, olykor nagyon beteg, mocskos világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!