Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél valaki olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél valaki olyannal, akinek bevallottan van egy szexkapcsolata?

Figyelt kérdés

2022. jan. 22. 18:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem :D
2022. jan. 22. 18:36
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Miért akkora bűn az? Ha valaki nincs olyan helyzetben valamilyen szempontból, hogy komoly kapcsolata legyen, attól szükségletei még lehetnek. És ha csak szexelni akar, és mást nem, akkor mi van?
2022. jan. 22. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
“Barátság extrákkal” a trendifancyszexi elnevezése a dolognak, figyeljünk oda.
2022. jan. 22. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
#2: Nem érdekel. Nem ismerkedek olyannal, aki közben mással dug. Főleg nem jövök vele össze. Ugyanis a kérdés az volt, hogy összejönnék-e vele, miközben mással is van. Nem, semmilyen körülmények között.
2022. jan. 22. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen igen
2022. jan. 22. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mármint kurel valakivel és bevallja ezt ismerkedés alatt? Miért lenne ekkora hülye?
2022. jan. 22. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Hlye vagy bszdmg????

Elviszem a nőt randira, utána elköszön tőlem, ad két puszit, majd megy és leszopja egy másik férfi fszát????

2022. jan. 22. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
26%

7.

Hú de izgi amit írtál.

Engem kifejezetten izgat, ha eljön hozzánk 2-3, amolyan házibarát, és jól kezelésbe veszik a páromat.

Végig nézem, és ez baromira izgat.

Be nem szállhatok, magamhoz nem nyúlhatok, mert ki vagyok kötözve mesztelenül egy székhez. Az egyik BI pasi minden forduló után a számba teszi. A végén rám verik, lepisilnek.

Megaláznak ezzel nagyon. De pont ezért baromira izgató a dolog.

2022. jan. 23. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

9.

Ezek szerint te még nem hallottál a BDSM ről, meg különféle fétisekről, egyebekről.

Ez az eset ez semmi, ahhoz képest amik vannak az életben.

Jelented a választ?

Ne tedd már magad nevetségessé.

Semmi olyat nem írt, ami törvénybe ütközik.

Nem szerepel benne gyerek, nyilvános hely, vér, erőss fájdalom, stb.

Ne röhögtesd ki magad.

Igen szegényes a szexuális ismereted.

Ez semmi, ahhoz képest amik vannak.

2022. jan. 23. 16:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a normális vonzalom szegényes szexualitásnak minősül, akkor én hisztérikusan követelem, hogy legyek én A szex templomának egere. Merthogy engem ezek az undorító, torz fantáziák nem vonzanak, az biztos! Nagyon betegnek kell lenni ahhoz, hogy valakit a korábban leírt ocsmány dolgok beindítsanak.
2022. jan. 23. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!