Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők, ti összejönnétek szexkapcsolat céljából fiatal pasikkal? 18F
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 20:14
1/13 anonim válasza:
Nem. 35 vagyok, a lányom 15... Egy 18 éves inkább a fiam lehetne vagy a lányom barátja.
2/13 anonim válasza:
Biztos van olyan, aki igen, de ahhoz olyan 18 évesnek kell lenni, hogy a fal adja a másikat
4/13 anonim válasza:
Persze és máris várják a privijeidet. A GyK a vadidegen fiatal csávókát keresek hogy dugjon már meg végre milfek gyűjtőhelye nem tudtad? 😄😄😄
5/13 anonim válasza:
Volt már részem benne.
Ezt szerintem mindenkinek helyzet kérdés
30/N
6/13 anonim válasza:
26 éves vagyok, nem tudom, hogy elég "öreg" vagyok-e a válaszhoz...
De én szeretem a fiatalabbakat, úgyhogy időnként összejövök velük szexre vagy akár komolyabb dologra is. Pl. most 23 éves pasim van, előtte volt egy 21 éves szexkapcsolat, előtte egy 17 éves fiú szüzességét vettem el (akkor 25 éves voltam).
7/13 anonim válasza:
Eddig 17 évvel volt fiatalabb, a legfiatalabb.
De csak szex! Nem baj ha több alkalom, de komoly kapcsolatra csak korombeli.
39 N
8/13 anonim válasza:
Nekem is volt, korrepetálásra jártak hozzám aztán volt egy 18 éves srác, ő kezdeményezett.
38N
9/13 anonim válasza:
Nők! Igazán írhatnátok, ha szexkapcsolatot akartok.
30 F
10/13 anonim válasza:
Én fordított felállást preferálnám!
Idősebb ffi. fiatalabblány....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!