Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kioffolt a srac mert bevallottam neki hogy mar tobb mint 40 ferfivel voltam, ez normalis? 26/L
Soknak hangzik, mikor kezdted?
Mondjuk ha 18 évesen azaz 8 éve akkor évente 5 férfit dob ki a matek. Nekem már az furcsa mint sikertelen férfinak hogy lehet ilyen szinten megismerkedni ilyen könnyedén ennyi emberrel, mert szexelni utána egyszerű azt értem.
27 évesen én csak két nővel jutottam el az ágyig (igaz a másodikkal öt évig kapcsolatban is voltam).
Párkapcsolatot én sem szeretnék veled. Szerintem is olyat keress, aki szintén ennyi nővel volt férfiként és nem feszélyezi a dolog.
Bárki bármi miatt elutasít. Meg se indokolnia, hogy miért teszi.
Egyrészről valakinek zavaró, ha a másik sok partnerrel volt (ennek sokféle indoklása lehet), másrészről az emiatti elutasítás nem szexizmus. Nekem se kéne olyan férfi, aki ennyi nővel lett volna előttem.
25/N
3
Ez nem szexista hozzáállás. Én is offolnek olyan srácot, akinek 40 nője volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!