Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi válik a nőkből 20 év múlva ha már most ennyire nem a realitás keretein belül keresik a társukat?
Nézzetek utána. Egyes statisztikák, felmérések szerint a legboldogabb emberek a szingli nők! :)
Ezt már én is észrevettem, hogy a férfiak nem tudják elfogadni, hogy a nők nélkülük is lehetnek boldogok. Gondolom így nem érzik magukat annyira fontosnak. Pedig ez rohadtul nem erről szólna...
A másik, azt sem értem, miért nem lehet megérteni, hogy egy nő inkább van egyedül, mint egy olyan emberrel, akivel mondjuk sem szellemileg, sem fizikailag nem vonzódik.
De hát a férfi is ezt csinálja! Miért lenne együtt egy olyan nővel, akivel semmiben nem passzol? Vagy csak néhány dolog, de amúgy az idő nagy részében közös témájuk sincs? Vagy ti egy kapcsolatban csak szexeltek és kész, beszélgetni nem kell?
Nem értelek titeket...
Egyébként sokkal több férfit hallok mocskolódni arról hogy egyes nők hogy néznek ki (dagadt, logó tőgyű, miért nem festi magát), mint nőt. Nektek is rengetek elvárásotok van.
Nektek miért lehet, nekünk miért nem? Gondolom mert sértve érzitek magatokat emiatt. Hiszen évezredekig a nő nem is választhatott, most pedig megtehetjük, hogy azzal legyünk együtt, akivel igazán szeretnénk...
Nem, nem nézünk utána! Te állítasz valamit, linkelj statisztikát vagy bizonyítékot! Normális helyen ezt ugyanis úgy szokás.
Volt már egy simlis nő aki ezzel kapcsolatban is körbehazudta a fórumot, hogy a nők sokkal könnyebben viselik a szakítást és egyedüllétet, bezzeg a férfiak összeomlanak tőle! Ő is b*szott bizonyítékot hozni, egy idő után meguntam és utánakerestem én magam. Az összes kutatás amit találtam, arra mutatott rá, hogy nem lehet eldönteni hogy melyik nem viseli jobban, mert mindkettőnek teljesen másak a megküzdési stratégiái, és nagyon egyénfüggő volt, melyik nem esetén ki hogyan is viseli a magányt. Tehát hazudott az a nő is, aki azt próbálta az egész fórummal elhitetni, hogy a nők jobban bírják a szakítást, a férfiakkal szemben. És sose hozott bizonyítékot, csak folyton ezt próbálta tényként beállítani.
Szóval a véleményem az, hogy csak ti próbáltok meg ebből is nőket sztároló, férfiakat leszóló propagandát generálni, ismét... Ez az egész nem nemi kérdés hogy ki mennyire bírja az egyedüllétet, hanem egyéni. Hozz bizonyítékot, ha tényként állítasz vmit!
Nem az a baj, hogy válogattok, 82-es, hanem az, hogy eszméletlenül válogatósak vagytok. Olvasd vissza a válaszokat. Az egyik nő azt írja, hogy neki 500 pasiból 1 tetszik, a másik nő meg azt reagálja rá, hogy nincs ezzel gond, nála is kb. ez az arány.
És tudod mi tette a nőket agyabeteg módon válogatóssá? A Tinder és egyéb társkereső platformok + az Instagram. Megváltoztatták a nők ízlését ezek a platformok, mióta megjelentek, már nem elég a jó, meg a tökre jó, hanem a számukra TÖKÉLETES kell csak. Már sok nővel dumáltam a Tinderről pl. munkahelyen is és jó, ők nem azt mondták, hogy 500-ból 1-et húznak jobbra, hanem azt, hogy 100-ból 1 vagy 2 pasit. A 27 éves húgom ugyanezt csinálta, néztem a swipe-olását Tinderen. Ilyeneket mondott közben, hogy "hát, végülis nem rossz, de valahogy mégsem...". Másfél percig gondolkodott az egyik profilon és végül balra húzta. :D:D Olyan pasikat húzott balra, akiket insta modell csajok mellé is simán el lehetne képzelni. Szóval tényleg az van, hogy nem elég a tökre jó, hanem csak a "pont ő nekem tökéletes" a nyerő.
Ha nem lennének ezek az elcseszett netes applikációk és csak a való életben ismerkedhetnétek, akkor higgyétek el, hirtelen sokkal több olyan pasi lenne, akiről az lenne a véleményetek, hogy "elég jó ahhoz, hogy kéne".
#84 bocs, de én soha, de SOHA nem ismerkedtem neten :D
Igen, tudom, sokan teszik.
De míg a férfiak úgy vannak vele, hogy inkább összejönnek akárkivel, csak ne legyenek egyedül, addig a nők inkább egyedül lesznek, semmint olyannal jönnek össze, akivel tudják, nem lennének boldogok.
Ennyi. Más beállítottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!