Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi válik a nőkből 20 év múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi válik a nőkből 20 év múlva ha már most ennyire nem a realitás keretein belül keresik a társukat?

Figyelt kérdés
Az instagram,tiktok, stb. social media teljesen ferde képet mutat és már konkrétan a csúnya és/vagy kövér nők is magas, jóképű férfiakról álmodoznak, hova fajul ez tovább?
dec. 6. 19:06
 51/105 anonim ***** válasza:
0%
48 körülmények áldozata 😆...tanulj, melóba ugyis van időd meg fogyj le.
dec. 7. 08:41
 52/105 anonim ***** válasza:
37%

53

Ennek örülök. Tudod a férfiak nem rosszindulatúak mint az ostoba túlsúlyos nők. (Biztos a fax hiány csak nem vallják be)

dec. 7. 09:04
 53/105 anonim ***** válasza:
19%

"Tessék, itt a kérdés alatti mezőben bevallja a nő, hogy neki 500 férfiból 1 tetszik. :DDD

Nevetséges, nem?"

Most ezen mi a nevetséges? Nálam is kb ilyen az arány.

dec. 7. 09:12
 54/105 anonim ***** válasza:
71%
26! Ez nem hit kérdése basszus! Bár az volna! Ez sajnos tény! Ha körbe nézek magam körül, akkor látok egy rakat magányos embert, meg pár olyat, aki nyafog, hogy ez se jó, az se jó, amaz se jó a kapcsolatában! Mindenki a tökéletest akarja, minden téren! Na ez nem fog menni! A kapcsolat lényege a kompromisszumkészség...volna! De ma már nem az! Erre mondom, hogy ez pedig egyre rosszabb lesz.
dec. 7. 09:15
 55/105 anonim ***** válasza:
46%
49! Nos ez nem igaz, te is tudod. A legtöbb -"boldog, kiegyensúlyozott" nő úgy szenved odabent, hogy majd megpusztul a magánytól! 🙁- de fel nem vállalják, mert az gyengeség volna. Elég sok nővel vagyok barátilag jóban...tudom miről beszélek.
dec. 7. 09:21
 56/105 anonim ***** válasza:
35%
58 és valamiért ez is jobb, mint kapcsolatban lenni?
dec. 7. 09:26
 57/105 anonim ***** válasza:
32%

58

Persze, hogy "szenvedek" a magánytól! Csak azok a nők, (a baratnőid, (is) akik szenvednek) PONTOSAN TUDJÁK!!! és van annyi önismrretük, hogy tudják magukról, hogy, még boldogtalanabbak lennenek egy csóró, mamahoteles, anyucipicifia nárcisztikus hülyevel, mint egyedül.

Szóval igen: egy JÓ kapcsolatban boldogabb lennék, mint most. Ellenben, sokkal boldogtalanabb lennék, ha most olyan férfival lennék együtt, aki nem felel meg az elvarasaimnak, mint amilyen most vagyok egyedül.

Egyebirant: egyik nő sem a saját maga ellensege. Ha majd ugy érzem, hogy egy semmirevaló, eletben semmit el nem ért kretennel boldog lennék, akkor majd összejövök olyannal, de egyelőre nincs így, és egyelőre jobb egyedül, mint olyannal, aki nem felel meg az elvarasaimnak.

dec. 7. 10:32
 58/105 anonim ***** válasza:
0%

60

Így látatlanba mondható hogy te sem felelsz meg az ő elvárásaiknak! Az enyémnek sem. De én nem vagyok mamahoteles sem.

dec. 7. 10:50
 59/105 anonim ***** válasza:
55%

61

Ahógy irtam, ezzel nincs is semmi baj. Tudod, 31 évesen, mar reg nem azon izgulok, hogy en megfelelek e neki, hanem azon, hogy ő megfele e az enyemeknek.🙃

Ezért született meg a kérdés is. Mert a legtöbb nő így gondolja, hogy jó kapcsolatban, elvarásainknak megfelelő férfival, termeszetesen jobb lenni, de az egyedülletnél, nem jobb a nem megfelelő partner. 🫤

dec. 7. 11:06
 60/105 anonim ***** válasza:
44%

59

Önző is vagy. Izgalmas nő lehetsz. Jah nem 😂

dec. 7. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!