Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi válik a nőkből 20 év múlva ha már most ennyire nem a realitás keretein belül keresik a társukat?
53
Ennek örülök. Tudod a férfiak nem rosszindulatúak mint az ostoba túlsúlyos nők. (Biztos a fax hiány csak nem vallják be)
"Tessék, itt a kérdés alatti mezőben bevallja a nő, hogy neki 500 férfiból 1 tetszik. :DDD
Nevetséges, nem?"
Most ezen mi a nevetséges? Nálam is kb ilyen az arány.
58
Persze, hogy "szenvedek" a magánytól! Csak azok a nők, (a baratnőid, (is) akik szenvednek) PONTOSAN TUDJÁK!!! és van annyi önismrretük, hogy tudják magukról, hogy, még boldogtalanabbak lennenek egy csóró, mamahoteles, anyucipicifia nárcisztikus hülyevel, mint egyedül.
Szóval igen: egy JÓ kapcsolatban boldogabb lennék, mint most. Ellenben, sokkal boldogtalanabb lennék, ha most olyan férfival lennék együtt, aki nem felel meg az elvarasaimnak, mint amilyen most vagyok egyedül.
Egyebirant: egyik nő sem a saját maga ellensege. Ha majd ugy érzem, hogy egy semmirevaló, eletben semmit el nem ért kretennel boldog lennék, akkor majd összejövök olyannal, de egyelőre nincs így, és egyelőre jobb egyedül, mint olyannal, aki nem felel meg az elvarasaimnak.
60
Így látatlanba mondható hogy te sem felelsz meg az ő elvárásaiknak! Az enyémnek sem. De én nem vagyok mamahoteles sem.
61
Ahógy irtam, ezzel nincs is semmi baj. Tudod, 31 évesen, mar reg nem azon izgulok, hogy en megfelelek e neki, hanem azon, hogy ő megfele e az enyemeknek.🙃
Ezért született meg a kérdés is. Mert a legtöbb nő így gondolja, hogy jó kapcsolatban, elvarásainknak megfelelő férfival, termeszetesen jobb lenni, de az egyedülletnél, nem jobb a nem megfelelő partner. 🫤
59
Önző is vagy. Izgalmas nő lehetsz. Jah nem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!