Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi válik a nőkből 20 év múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi válik a nőkből 20 év múlva ha már most ennyire nem a realitás keretein belül keresik a társukat?

Figyelt kérdés
Az instagram,tiktok, stb. social media teljesen ferde képet mutat és már konkrétan a csúnya és/vagy kövér nők is magas, jóképű férfiakról álmodoznak, hova fajul ez tovább?
dec. 6. 19:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
19%
Élőben* nem tudom hogy lett esőben 😆😆.
dec. 7. 00:07
 42/105 anonim ***** válasza:
58%

"Mert a férfiak igénytelen getzik"

Nem azért, hanem mert a férfiaknak az objektíven vonzó, szép nők valóban mind tetszenek is, szépnek látják őket, viszont a nőknek még az egyértelműen jóképű, vonzó férfiaknak is csak a töredéke kellene, a "pooont az eseteeem" kategóriájú csávó. Ez olyan, mintha mi, férfiak Tinderen csak olyan nőket húznánk jobbra, aki nagyon hasonlít mondjuk Shakirára, mert ő a pooont az eseeetünk és a többi szép nőt meg mind balra húznánk, mert hiába tökre szépek, nem hasonlít a tökéletes álomnőnkre.

dec. 7. 01:47
 43/105 anonim ***** válasza:
76%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tessék, itt a kérdés alatti mezőben bevallja a nő, hogy neki 500 férfiból 1 tetszik. :DDD

Nevetséges, nem?

dec. 7. 01:59
 44/105 anonim ***** válasza:
24%

#45 b.szki kiragadsz egy kérdést a sok közül, ahol a nő arról ír, hogy őt amúgy kevés férfi fogja meg.

Uhh, annyira elegem van a sok nyavajgó incelből, ezektől még én is férfasabb vagyok...

dec. 7. 04:44
 45/105 anonim ***** válasza:
60%

Bár nagyon vicces hogy a kérdezőt úgy sértegetik itt néhànyan… mert azt hiszik az én kérdésem. 😍

En vagyok a dagadt biztonsági őr. A kérdező egy másik körülmények áldozata.

dec. 7. 06:53
 46/105 anonim ***** válasza:
66%

"Mi válik a nőkből 20 év múlva ha már most ennyire nem a realitás keretein belül keresik a társukat?"

Mi válna???? Boldog, egeszségey, kiegyensulyozott NŐ!!!, aki ki van pihenve, mert nem az az egyetlen életcélj, hogy saját magát háttérbe helyezve, cselédként robotol egy férfi mellett!

Nekem tetszik. :)

dec. 7. 07:55
 47/105 anonim ***** válasza:
24%

49

Nem nő vagy, hanem lusta disznó.

dec. 7. 07:58
 48/105 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem senkinek sem kell magyarázkodni az elvárások miatt. Mindenki olyan igényt támaszt, amilyet akar.
dec. 7. 08:13
 49/105 anonim ***** válasza:
52%

50, meg úgy általában a helyiek, ha valamire nincs vevő, legyen az árú, étel, bármi, vagy bármennyit fizetnek, de nincs munkaerő, amennyiben egy állásról van szó, akkor nem mindenki a hülye, hanem az adott dolog rohadtul nem vonzó. Ha a nők jelentős többsége boldogabb egyedül (akár vhad-ekkel kefélgetve, mert itt ugye ez a mánia) akkor bizony nem a nőkkel van baj.

Ez olyan, mint mikor nincs szex egy kapcsolatban. Ha valami csak meló, macera, kompromisszum és nem jár érte (minimum) azonos mennyiségű boldogság, élvezet, öröm, akkor minek csinálná?

Elmosogatsz, mert valamiből enni kell. Elmész dolgozni, mert különben éhen halsz. De a kapcsolat nem ez a kategória. Ha boldogabb vagy, mikor nem csinálod, szerencsére nem is kell csinálnod.

Azon kéne elmerengni, miért boldogabb egyedül valaki? (Mindenki?, mint veled.)

dec. 7. 08:15
 50/105 anonim ***** válasza:
33%

50

BOLDOG !!!! boldog lusta disznó vagyok! 😊😊😊

És nekem csak ez számit.

dec. 7. 08:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!