Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi válik a nőkből 20 év múlva ha már most ennyire nem a realitás keretein belül keresik a társukat?
21:50 "Ennyi. Más beállítottság."
Nem igazán...inkább a férfi többlet a társkereső korosztályban.
"De míg a férfiak úgy vannak vele, hogy inkább összejönnek akárkivel, csak ne legyenek egyedül, addig a nők inkább egyedül lesznek, semmint olyannal jönnek össze, akivel tudják, nem lennének boldogok."
Ja a férfiak a szarok, a nők meg a csodás isteni lények ismét. Mit meg nem lehet tudni ezen a csodás oldalon, kb napi szinten többször is. Mintha nem vergődne pont elég nő elnyomottként érdekkapcsolatban, vagy nem lenne kapcsolatfüggő nő rengeteg, vagy sérült, kattan, személyiségzavaros, és még sorolhatnám. Ugyanúgy a férfiak között is van csomó, aki köszöni nem kér a mai párkapcsolati piacból. És vígan hobbizik, haverozik, alkalmi kapcsolatozik, költ magára és élvezi az életét. Csak ti csináltok ebből megint nemi kérdést, hogy a férfiakat lehessen köpdösni, rájuk általánosítva. Meg a nőket dicsérni, pusztán nemi alapon. Ez talán nem sovinizmus?
93, 22:08
"Ja a férfiak a szarok, a nők meg a csodás isteni lények ismét."
Valamiért ilyen lett ez az oldal ezen része/topikja, egy ilyen beállítottságú klikk lett itt a hangadó. Közülük természetesen mindenkinek tökéletes párkapcsolata és csodálatos élete van, amibe bőven belefér 0-24-ben a kommentelés ezen az oldalon... 37F
#93 mi csinálunk ebből nemi kérdést???
Ember, elolvastad a kérdést, amire valaszoltál? Ti is nemi kérdést csináltok ebből folyton, a saját hibádat köpdösöd másra!
Igen, rengeteg ilyen-olyan ember van, férfi, nő, akármi, máshogy latják stb :D
Ezt tudom. De én a kérdésre valaszoltam, ami MEGINT a nőket terroritázálja. Mint minden második kérdés itt a gyakorin, amit incelek tesznek fel és MINDENÉRT a nőket hibáztatja. Te sem a kérdésbe kotottel bele. Hogy de a férfiak sem szuperek. Te is ugyanúgy a férfiakat ért vadakra reagáltal.
Én is ezt tettem, csak a nőket ért vádakra. Ne akarj már ilyen k.rva bölcsnek látszani, mert a kozelében nem vagy. Mielőtt jönne a válasz, hogy én sem: valóban nem, de én tudom magamról
96, az, hogy dönthetsz, nem jelenti, hogy jól is döntesz. De legalább megteheted.
Arról nem is beszélve, hogy, ami ma jó döntés, 10 év múlva már nem biztos, hogy az lesz. Minden válásbak saját története ven, ahogy minden kapcsolatnak is.
Ettől függetlenül szuper, hogy szabad választás van.
97, 22:25
"Mint minden második kérdés itt a gyakorin, amit incelek tesznek fel"
A kedvedért rákerestem, a rovatban kb. 38400 oldalon van kérdés. Incel szóra rákeresve 61 oldalnyi kérdés van. Ez elég messze van a "minden másodiktól"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!