Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi válik a nőkből 20 év múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi válik a nőkből 20 év múlva ha már most ennyire nem a realitás keretein belül keresik a társukat?

Figyelt kérdés
Az instagram,tiktok, stb. social media teljesen ferde képet mutat és már konkrétan a csúnya és/vagy kövér nők is magas, jóképű férfiakról álmodoznak, hova fajul ez tovább?
dec. 6. 19:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 anonim ***** válasza:
0%
100, 22:34, Nem, de a 0,2%-ból sehogy sem lesz minden második... :D
dec. 7. 22:38
 102/105 anonim ***** válasza:
0%

#100 látom a lényeget kiragadtad 🤦

Jó, menthetetlen vagy...

dec. 7. 22:39
 103/105 anonim ***** válasza:
42%

"Ember, elolvastad a kérdést, amire valaszoltál? Ti is nemi kérdést csináltok ebből folyton, a saját hibádat köpdösöd másra!"

Én nem csináltam, se én, se a férfiak nem egyenlőek a kérdezővel. A kérdező az egy kérdező, egy egyéni személy, férfi, de ennyi bennünk a közös. Ti meg ide jöttök ismét a férfiakat köpdösni, a nőkről meg hamis, fellengzős dicshimnuszokat zengeni. És akkor most még gerinctelen módon rám is van kenve, meg a férfiakra, meg A KÉRDEZŐ feltett egy ilyen kérdést? :D Ez azért kicsit már nevetséges...

"Mint minden második kérdés itt a gyakorin, amit incelek tesznek fel és MINDENÉRT a nőket hibáztatja. "

Megint kezdődik a pszichózis. Megnézzem neked? Nem lesz ott minden 2. kérdés nőhibáztatós incelkérdés :D Múltkor is ugyanez volt, random nő megpróbálta kimagyarázni a full random férfigyűlöletét hogy hát az incelek a hibásak mindenért, ők gyűlölködnek, a kérdések 40%-a. Visszalapoztunk neki 3 napot, egyetlen kicsit nőkritikus kérdés se volt. De gyanítom most is max 1-2 ha lenne, és ezen felindulva még mindig nem értem a férfiakra ÁLTALÁNOSÍTÁS miért is fair. Főleg hogy az ellenkezője meg ki van kérve mindig, lepontozva, egyből ráugorva ennek a töredékére is, mint amit egyesek itt megengednek maguknak. És persze ezért is a férfiak a hibásak, hogyne.

"Te sem a kérdésbe kotottel bele. Hogy de a férfiak sem szuperek. Te is ugyanúgy a férfiakat ért vadakra reagáltal."

Persze, mivel meg lehetne ezt civilizáltan is tárgyalni. De van amikor a kérdezőt köpködik, láttam én már sok kérdésbe. Mégse fordul férfiszidó topicba az egész. Egyébként ha az én véleményemre vagy kíváncsi, szerintem is elszálltak az igények irreálisan. Méghozzá mindkét nemnél (hajrá fogyasztói társadalom!), de a nőket jobban érinti ez az egész pl a közösségi média és a tinder, meg a csajoknak kedvező jelenkori trendek miatt. Tessék, akkor most én is ellenség vagyok, mert kimondtam az egyéni véleményem?

dec. 7. 23:22
 104/105 anonim ***** válasza:
72%

#102 vagyok, nem a 100-nak hanem a 99-nek ment. Ő a menthetetlen.

Nevetségesnek találom, hogy incel szóra keresett rá, és a butasága által vetérelt tettét még bizonyítékként is lobogtatja :D

Nevetséges...

dec. 7. 23:26
 105/105 anonim ***** válasza:
33%

104,23:26

Ez, hogy menthetetlen vagyok, az a saját egyéni (totál szubjektív) véleményed, legyen. De akkor várjuk annak az igazolását ellenérvként, hogy a kérdések 50%-a nőhibáztató lenne...

dec. 8. 02:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!