Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi válik a nőkből 20 év múlva ha már most ennyire nem a realitás keretein belül keresik a társukat?
"
"Tessék, itt a kérdés alatti mezőben bevallja a nő, hogy neki 500 férfiból 1 tetszik. :DDD
Nevetséges, nem?"
Most ezen mi a nevetséges? Nálam is kb ilyen az arány.
"
Hát igen és pontosan ez a 21. századi társkeresési nehézségek oka: hogy a nőknek szinte senki sem jó. 500 pasiból 499 nem kéne nekik. Nem a pasik okozzák a társkeresési problémák létezését, hanem a nők az elképesztő válogatásukkal.
64. Áruld már el, hogy mi előnyöm származna abból, ha olyannal lennék együtt, aki nem felel meg nekem?
Szerinted működne egy olyan kapcsolat, ahol semmi kedvem nem lenne a partneremmel szexelni, mert csak megelégedtem vele?
Ti férfiak, folyton azt hangoztatjátok, hogy milyen fontos a szex a kapcsolatban, de ahhoz meg az kell, hogy a felek vonzódjanak egymáshoz.
64
De ebben az esetben, nincs szó "tatskeresesi problémarol" hanem egyén szinten van max...
60
Igen! Az vagyok! De boldog! 😉A saját boldogságomat, a saját életemet, nem tudom egy férfi elete, kényelme elé helyezni! Sajnos (vagy nem sajnos) de ilyen vagyok. Persze, ha lenne olyan férfi, aki TÁRS tudna lenni, én is neki, bizonyos mértekig, képes vagyok alkalmazkodni, elvekből, elvarasokból engedni. De vannegy listám, amikből biztosan nem tudok! De ezzel te is így vagy, nem? Pl nem kezdenél kövér nővel!? Önző vagy
57! Nagyon sok feszültség van benned...épp erről beszélek, hogy te is dühös vagy az egyedüllét miatt, ezt a dühöt pedig projektálod. Ez tipikus, ezt tapasztalom sok nőnél.
Ahogy például leirod a "mindenpasiselejt" szöveget, ez is annyira sablon.
Persze, nagyon sokszor az ilyen nők magukra haragszanak, a saját elrontott életükért. Na mindegy.
61
Pontosan ezt látom én is. Munkahelyemen, en vagyok a legfiatalabb a 31 évemmel, ide nehéz is bekerülni, sok tapasztalat is kell, meg bizonyos képesitések ( a fősuli mellett persze) de gondolom, ez is az oka, hogy tanult nőkről beszélünk, mind 40es, 50es nők. Külsőre hibatlanok. Utaznak, jól erzik magukat, van akit több férfi is kenyeztet... MINDEN ertelemben, csúcs lakásuk van, (ezt azért tudom, mert altalában az a legnagyobb gondjuk, hogy ki etesse a cicat, míg elutaznak ide-oda) jó fizetes, es nyugodt elet. Az előző helyemen, inkább "belesbélás" hazassagokat lattam. Az új kolleganőim basszus, nemhogy nem lelkiserültek, de esküszöm, kiegyensúlyozottak! 14en vagyunk, nők mind, és nincs áskálódás, meg egymás háta mögötti furkalás, pedig lassan 1 eve leszek itt. (és heti 2-3x be is járunk) tehát nem az az oka, hogy homeoffice vagy ilyesmi.
68
Persze, hogy van bennem feszültség. Remélem, hogy, tudok majd olyan lenni, mint a 40es kollégaim (69es komment) hogy egyaltalán ne is vágyjak tarsra, maximum ferfi társaságra! 2 dologban vagyok biztos:
1, azt tovabbra is tartom, hogy egyedül boldogabb vagyok, mint egy olyan férfival, aki nem felel meg az elvarasaimnak. Ez vitán felül áll a nők körében!
2, Ahol most dolgozom, szerintem, nem csak szakmailag fogok sokat tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!