Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért ilyenek a nők?
Első hónapom egy ilyenen, eddig volt 46 match-em.
Kb. a fele mondhatni csak vissza-vissza írogat, ha kérdezek stb.. maguktól nem tudnak felhozni semmit. Max 1 órát foglalkozok ilyenekkel de addig megpróbálok rájönni hozzá melyik stílus kellene, poénokból melyiket veszi vagy éppen milyen téma érdekelheti, de mondhatni semelyiket nem érdekli semmi. Mintha kicsit se lennének alkalmasak bármilyen emberi kommunikációra.
Nem vagyok egy unalmas személy, csak 1x kell megtalálnom egy közös pontot és onnantól már gördülékenyen visszem tovább a dolgot bármilyen irányba. De ahogy elnézem az ilyen helyeken fent lévő nők többségével még az is lehetetlen, hogy kb. belekezdj a csevegésbe vagy csak 1 picit is mutasson valami érdeklődést valami iránt.
Ez miért jó nekik? Vagy nem is értem, ezeknek kb. azonnal az első mondattal már olyat kellene mutatni, hogy elkezdjem érdekelni? Mert az nem igazán lehetséges szerintem. Vagy hogy is van ez?
(Ez nem rinyálás stb. csak szimplán érdekel miért ilyenek, miért kezdenek bele egy dologba, ha amúgy nem is érdekli őket)
(Aztán van a másik kategória akik maguktól is tudnak írni match után azonnal. Velük már lehet témázgatni, poénkodni, gyorsan megvan a közös hang is. Órákig, napokig el lehet velük lenni + találkozó is simán mehet. De ez a réteg ritkább).
Nnnaaa
Meg is próbálkoztam a komolyabb hangvételű beszélgetéssel az adott csajjal. Itt jött is egyből a második dolog után a kérdés, hogy “Most akkor lelkizni vagy d*gni fogunk?” Szóval teljes mértékben tisztázta, hogy csak 1 alkalom kell semmi más…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!