Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok emberrel randiztatok társkeresőről mielőtt megismertétek a párotokat?

Figyelt kérdés
Több gáz randitok volt?
nov. 24. 23:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%

Én még mindig számolom előtte a pasikat.

Kiváncsi vagyok lesznek e reményt ébresztő válaszok.

nov. 24. 23:40
 2/21 anonim ***** válasza:
14nél járok jelenleg
nov. 25. 00:54
 3/21 anonim ***** válasza:
32%
4 különböző emberrel randiztam mielőtt megismertem ott a párom. Mi azóta össze is hàzasodtunk.:)
nov. 25. 02:16
 4/21 anonim ***** válasza:
34%
Kb 10-el talán, de több éve volt. Állitólag akkor jobb volt a helyzet bár én kétlem. :D
nov. 25. 04:11
 5/21 anonim ***** válasza:
13%
Sosem tarskeresoztem. Mindig jött magától a kapcsolat mert járok emberek között. Olyan nők keresnek kapcsolatot akikről el sem hinnéd. Ferjezettek, menyasszonyok, komoly kapcsolatban élők stb.
nov. 25. 04:34
 6/21 anonim ***** válasza:
13%
Soha nem randiztam társkeresőről. Valamennyi tartásom van.
nov. 25. 04:35
 7/21 anonim ***** válasza:
Több kapcsolatom volt már, többször voltam Tinderen is, így nem tudok pontos számot mondani. A mostani párommal viszont szerencsém volt, mikor legutóbb felmentem Tinderre, rámírt 30-40 jobbnál jobb pasi, de az első, akivel randira mentem, lett a párom.
nov. 25. 06:16
 8/21 anonim ***** válasza:
56%
6. Eszed semmi.
nov. 25. 06:20
 9/21 anonim ***** válasza:
33%
Tarskerrol 3 emberrel randiztam, mielott megismertem volna ott a paromat evekkel ezelott.
nov. 25. 07:03
 10/21 anonim ***** válasza:
46%
Randiügyben általában tutira megyek. A szűrést előtte kell csinálni. Nekem működik.
nov. 25. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!