Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn megismertem egy csajt. (lent folyt. ) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár napja ismertem meg. Jövőhétre beszéltük meg a találkozást, mivel az ünnepeket vidéken tölti a rokonokkal. Pont a megismerkedésünk előtt dobta a pasiját. Viszont kaptam a csávótól egy üzenetet, melyben számonkér, hogy mit akarok én a barátnőjétől, meg hasonlók. Most válaszoljak neki, vagy sem, mert ez a nő kell nekem. Nem akarom feladni, nagyon tetszik és én is neki. Mit kéne tennem?2015. dec. 24. 17:00
1/8 anonim válasza:
Ird meg a pasinak hogy járni szeretnél az exével. Semmi beleszólása nincs. De ird meg a kiszemeltnek hogy ez történt.
2/8 anonim válasza:
Ebből párbaj lesz.:)Mennyire kell neked a nő?
4/8 A kérdező kommentje:
Az oldalon sincs fent a csaj. Email címet kaptam tőle elérhetőségnek, onnan írt a pasas egy levelemre. A kiszemeltem nincs internet közelben.
2015. dec. 24. 17:08
5/8 anonim válasza:
Én a helyedben nem foglalkoznék vele. Előfordulhat, hogy feltörte a fiókját (ha jól értelmezem) és nehezen zárja le a dolgokat. Ne foglalkozz vele, hanem menj el a találkozóra és kész.
Arra viszont készülj fel, hogy ha primitív proli az ex, akkor bunyóra kerülhet sor. Szóval ne érjen váratlanul.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok híve az erőszaknak, de ezért a nőért vállalok egy-két pofont.
2015. dec. 24. 17:13
7/8 anonim válasza:
1.: Az hogy egy nő állít valamit, az csak annyit jelent, hogy tud beszélni.
2.: Ha még nem találkoztatok élőben, akkor nem ismered.
3.: Az első két randiig még mindig 99% esély van rá, hogy az egészből nem lesz semmi.
4.: Az hogy képen jól néz ki, meg leírta, hogy szereti a franciát még nem teszi értékes vagy elviselhető emberré.
Azt ajánlom verd ki és gondold át újra tiszta fejjel a dolgot!
8/8 anonim válasza:
Volt egy lány irtam is ide róla, nagyon nagy kamus volt beteg.... irt nekem ö unokatestvérek azok pasijai és a volt barát is természetesen ugyanigy keménykedett. Szóval amig nem láttad ne irj ha randi jó emlitsd meg, ha nem akkor meg maradj ki ebböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!