Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn megismertem egy pasit, akivel rengeteget beszélgettünk, tetszik a hangja, láttuk egymást webcamerán, aminek nagyon jó képminősége van, és nemsokára találkozunk is. Csalódhatok nagyot ezek után?
Megfordult a fejemben, hogy most tökre beleéltem magam, és lesz nagy pofáraesés, ha nem is tetszünk egymásnak!
Szerintetek ezek után mekkorát lehet csalódni?
Akkor fogsz csak csalódni, ha túlzott elvárásaid vannak.
Egyelőre legyen elég annyi, hogy szimpatikus az illető, a többi majd jön magától.
Ne akarj tőle sokat, az első találkozáson mindenki kicsit idegesebb.
Am a cam nemsokat jelent...van 1 haverom akivel szoktunk camozni mindennap, élőben még nem sokszor találkoztunk, de majdhogynem teljesen más, mint élőben (camba jobb).
Szal én is azt tudom neked tanácsolni, h ne éld bele magad, inkább gondolj rosszabbra, és akkor kellemes "meglepetés" lesz...
De ha jófej, akkor annyira már nem is fog érdekelni, h h néz ki (legalábbis nálam így van).
Azért sok szerencsét neked! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!