Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy férfit társkereső oldalon,másfél hét alatt teljesen egymásba habarodtunk.Meghalt a felesége egy közös lányuk van 15 éves.Már neki is bemutatott.Elég rohamtempó amit diktál,most tűnt fel,hogy kicsit nagyon gyors.Mit tegyek???
Kissé beteg a sztori. Eleve ilyen rövid idő alatt képtelenség megismerni a másikat. Kizárólag csak egyfajta érzelem vezérelt üzemmód van, amit a testi-lelki szükségletek, vágyak fűtenek. Az ilyenekből van 99%-ban a legnagyobb bukta. Már most borítékolom hogy nálatok is ez lesz,mert miánt elkezded megismerni, rájössz hogy kapcsolatfüggő, rájössz hogy tele van hibákkal, és az is borítékolható hogy nem is kicsikkel. Miért? Mert egy egészséges embernél az ismerkedés nem lóverseny, egy egészséges ember másfél hét alatt múlva még gyanakvó, nem erőltet semmit, nem viselkedik úgy mint egy megszállott.
Bármit rá mernék tenni hogy önző is a pasi, persze ilyenkor még elhiteti hogy mennyire figyelmes, mennyire kellesz neki. Bár az utóbbival nem hazudik, de mint lenni szokott, te csak a saját érdekei mentén vagy szükséges neki. Nem kell elhinni, mindenki a saját kárán tanul. Én tutira menekülnék ahogyan csak tudnék.
Viszont ha neked is elég volt másfél hét ehhez a világi nagy összeboruláshoz, te is sérült vagy lelkileg.
Mi az, hogy egy 15 éves gyerek nem tud iskolába járni?
Másfél hét ismeretség után én örültem, ha randira eljött velem egy nő, nemhogy közös program a másik gyerekeivel.
Kettőn áll a vásár, de ha ki akarsz hátrálni, most tedd meg.
"örül,hogy boldog az apja... pfff"
Valahogy ez a mondat arra utal, hogy még középiskolás tini vagy, azok képesek ilyet leírni. "pfff"
Ismerkedés során nem kérdezted meg, hogy miért van egyedül, és ha már kiderült, hogy özvegy, akkor mióta?
Két gyerek mellett hogy van időd ennyi közös programra, mindez másfél héten belül?
Én nem látom magam előtt a szitut, bocsika.
Te teljesen hülye vagy kérdező? Ez a pasas egy pótanyát keres meg pótfeleséget.A lányának is azért mutat be,hogy mielőbb pótolhassa valaki az elhunyt felesége helyét.
Gőze nincs róla te ki vagy,nem is érdekli,a lényeg,hogy valaki náluk kitöltse az űrt.Ez hidd el semmi másról nem szól.
Nem kéne leoltani a kérdezőt, mindenkit jól ismerő barátom.
Óvatosan kell belekezdeni a kapcsolatba, de volt már a történelem során olyan, hogy két szinte egymásnak teremtett ember rekord idő alatt egymásra hangolódott, és boldogan éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!