Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy férfit társkereső oldalon,másfél hét alatt teljesen egymásba habarodtunk.Meghalt a felesége egy közös lányuk van 15 éves.Már neki is bemutatott.Elég rohamtempó amit diktál,most tűnt fel,hogy kicsit nagyon gyors.Mit tegyek???
Húúú ba....g! :D Már bocsánat a kifejezésért,de ez kikívánkozott.
#1 #2 köszönöm a választ! Hozzáteszem ez volt az egyik leghasznosabb.
#3 Az első mondatod elolvasása után, (ha nem haragszol meg) már tudtam,hogy ... Minősítés,tényállítás,sértegetés,direkt bántás -de ezeket mind "de hát én csak jót akartam" címszó elképzelés alatt.Zseniális. És a végén még útravalónak a záró mondatban, bár feltételesen,de közlöd én is sérült vagyok lelkileg! Rossz érzést sem pedig haragot nem érzek, ezzel vagy veled kapcsolatban, viszont saját véleményem rólad és tanácsom neked, az van.Ez esetben elsősorban megkérdezlek Téged, érdekel,hogy mi véleményem rólad a válaszod alapján? Tanácsolhatok-e valamit a későbbiekre? Ha igen, privát üzenetben minden további nélkül. Miért? 1.Mert véleményt,tanácsot,saját gondolatot stb...csakis akkor mondok a másiknak ha kifejezetten Ő kéri,vagy ha Én megkérdezem az illetőt,hogy érdekli-e, mondjam-e, szüksége van-e rá! 2. Másik emberről legyen az bármi (pl.:kinézet,jellem,ruházkodás) mondok valamit azt csakis minden esetben privát módon teszem.Ezzel megadom az alapvető emberi tiszteletet felé és a döntés lehetőségének jogát arról,hogy Ő megtartja avagy megosztja bárkivel is, meg sem fordul a fejemben elvenni.
#4 Bőven elég és hasznos,ha az utolsó mondatot olvasom. Az előtte lévő kijelentő és kérdő mondatot őszintén szólva, nem is próbálom megérteni a következtetést.
#5 Te meg... indulattal teli,szomorú és/vagy dühös, de mind ezt senki sem tudhatja jobban csakis Te,de én ezt érzem az írásodból.
#6 Őszintén kezdek fáradni... erre sem tudok többet mondani,mint ...minősítő,sértő... és még beteges,mint Ő. NEm értem :)
#7 Ne haragudj,bocsánat elnézést,de nem kérdeztem mert láttam,tehát tudtam,hogy özvegy.Viszont arra egyértelmű választ nem kaptam,hogy mióta."Én totálisan sokkot kaptam mikor kiderült..." ez a mondatom, erre utal,de hát nem tudhattad. Ugyan engedd már meg,hogy kérdezzek én is. Írtad; "ennyi közös programra" kérdésem, Mennyi? Gondolom egynél biztos többre gondoltál vagy tévedek? Csak azt nem tudom miért, mivel én meghívást írtam és nem részvételt.Ennél fontosabb kérdésem pedig, hogy Mi közöd van Neked vagy bárkinek is ahhoz,hogy Én hogy osztom be az időmet,vagy hogy mivel töltöm? Hogy mered feltenni így a kérdést,"két gyerek mellett hogy van időd" hogy érződik benne az ítélkezés "leszarod a gyerekeid,vagy miért nem velük foglalkozol,szar anya vagy"? Nem dőlök a kardomba és meg sem lepődök,ha a továbbiakban sem látod majd magad előtt a "szitut"
#8 Rendesen azt éreztem, rám kiabálsz :D NEm,bizton kijelentem teljesen hülye nem vagyok!
#9 De cuki! Köszönöm,hogy próbáltál védeni és kiálltál mellettem.Már megérte a kommented :)
#10 Naiv? Van benne igazság, hiszen erre az oldalra is mertem feltenni egy kérdést, abban bízva,hogy többségben segítő és jó szándékú, építő jellegű, támogató válaszokat olvashatok.De khmm... tanulságos és izgalmas volt számomra, önismeret szempontjából. Úgy,hogy megérte! :) Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!