Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok emberrel randiztatok társkeresőről mielőtt megismertétek a párotokat?
19-esnél a pont. Soha nem értettem, hogy egyesek ilyen vehemensen bizonygatják, hogy a társkeresőre felmenni az milyen megalázó.
Miért is lenne az? Rá tudsz keresni, hogy hol lakjon, mennyi idős legyen, milyen magas legyen. Ha buliban odamegy hozzád a sötétben, a bömbölő zene alatt, kissé ittasan egy fiú az most mennyivel jobb? Vagy az utcán, uszodában, könyvesboltban, mit tudom én leszólítani egy random vadidegent, akiről azt sem tudod, hogy szingli-e?
Erőltetett? Lehet, hogy egy kicsit igen. De még mindig jobb, mint várni a herceget fehér lovon.
Nekem nagyon sok ismerősöm társkeresőn ismerkedett meg a párjával. Én is. Egy nagyon kedves, jóképű, értékes ember, és soha az életben nem találkoztam volna vele, ha nem regisztrálok. Aki ilyen görcsösen ragaszkodik az elveihez, sokszor évekig egyedül van.
A főnökasszonyom volt ilyen. 40 éves elvált, egyébként nagyon szép nő. A konyhában a hátam mögött rajtam röhögcséltek, hogy mennyire gáz már, hogy a férjemet a neten ismertem meg. Legalább van férjem. Ő meg mindenki füle hallatára flörtölt a nála 10 évvel fiatalabb informatikus sráccal (akiről rajta kívül mindenki tudta, hogy van egy 18 éves barátnője). Na ki a gázabb?
Én 2 évig voltam tag a társkeresőn. Nem tudom hány fiúval randiztam, nem számoltam. Volt olyan, akivel 10 percet beszéltem, volt akivel több randit is megéltünk. Szerintem izgi volt. Igen, volt olyan, aki annyira csúnya volt, hogy végig azon imádkoztam, hogy nehogy jöjjön valami ismerős, mert hogy magyarázom ki. De azért lehet találni jókat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!