Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok emberrel randiztatok társkeresőről mielőtt megismertétek a párotokat?

Figyelt kérdés
Több gáz randitok volt?
nov. 24. 23:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%
Összesen 8 lehet a 8-10 lehet a 8 év alatt. Abból 3 tavaly, egy idén januárban, aztán lemondtam róla és próbálom élőben
nov. 25. 08:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem 30 férfival biztos
nov. 25. 08:53
 13/21 anonim ***** válasza:
46%

Viszonylag sokkal találkoztam pár éve,mikor fent voltam. Sokaknak beválik,van is olyan barátnőm,akinek lett már ilyen helyről kapcsolata,több is. Véleményem szerint a társkereső egy erőltetett dolog. Sokkal jobban szeretek megismerni valakit spontán,nem parkeresesi céllal,aztán alakul magától a dolog,ha kell neki. Erre persze kevés az esély,de legalább természetesen jön.

Nekem nem jön be ez a társkeresősdi,ahol emberek azért vannak,mert görcsösen akarnak valakit. Lehet lehurrogni,de ez az én véleményem.

Van 1-2 sikersztori nyilván,de én azt látom,hogy ezek a kapcsolatok azért max néhány éven belül véget is érnek. Egyszerűen ez számomra nem olyan.

nov. 25. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Amit te erőltetettnek meg görcsösnek érzel, azt én meg pont hogy úgy érzem, hogy örülök hogy a társkeresőn tiszta lap van, hogy a másik szeretne ismerkedni, nem pedig az ami élőben hogy most ő barátilag jófej vagy többet akar vagy mivan, meg ilyenek.

De nem meggyőzni akarlak csak rávilágítottam.

nov. 25. 12:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a pap kinek a papné 13-as.

3 komoly kapcsolatom volt az utolsó a férjem mind társkeresős kapcsolat volt.

Ami nem olyan volt, hanem baráti társadagban, buliban ismerkedés vagy bármi ami szerinted spontán sosem volt normális vagy hosszú kapcsolat.

Az ismerőseim 90% táskeresőn ismerte meg a párját, vagy már felesegét, férjét.

Persze nem könnyű, mert keresni kell, de én még mindig jobbanak tartom ezt, mint várni, hogy lesz valami. Egyik barátnőm 15 éve vája, hogy legyen valami, mert ő sem akar tarskeresőzni.

Szóval ahogy írtam kinek a pap..

nov. 25. 12:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsém volt, az első fizikai randiból már párkapcsolat lett, pedig online társkeresőn keresgéltem (jó, előtte volt egy beszélgetés, amiből majdnem randi lett, aztán mégsem).
nov. 25. 14:13
 17/21 anonim ***** válasza:
21%

"6. Eszed semmi."

Esze annak nincs, aki húspiacon ismerkedik, aztán sír, hogy csak a selejt jut neki.

nov. 25. 14:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
13. Nekem pont az tetszik a társkeresőzésben, hogy nem kell heteket vagy hónapokat aggódnom, hogy most jeleket küld e, vagy félreértem, aztán nem merek lépni, mert ha kiderül, hogy nem kellek neki, akkor ciki lesz utána talizni, stb. Na meg könnyebb nőként válogatni, lehet, hogy élőben megismerem, bejön, de kiderül róla valami kizáró ok, akkor utána várhatok a kövi alkalomra, amikor kölcsönösen tetszünk egymásnak valakivel, nem lehet csak tovább folytatni mással az ismerkedést egyből.
nov. 25. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

17. Ki sírt, hogy selejt jut neki? Én biztos nem, mert nincs miért. Házas vagyok, és társkeresőn ismertem meg a párom.

Azért írtam, hogy nem sok eszed van, mert amit írtál, erre utal. A társkeresőn való ismerkedésnek semmi köze a tartáshoz, vagy annak hiányához. Ez egy eszköz, semmi több. Ennyi erővel annak sincs tartása aki az utcán tolakodik oda az emberhez ismerkedni, vagy szórakozóhelyen vagy akárhol.

nov. 25. 16:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyszer találkoztam valakivel akit online ismertem meg, de nagyon kellemetlen élmény volt a számomra és erőltetett. Azután már csak élőben ismerkedtem.
dec. 3. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!